Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün aranın ardından geri döndüm. Beşiktaş'ım fena oynamış ama bizi şampi yapmayacaklar. Baksana golleri iptal ediyorlar artık. Önceden hakemi de yenicen diyorduk artık VAR geldi, adamlar nizami gollere saçma sapan fauller çalıp iptal edebiliyorlar.

Salah aldı sezon başında kafa ütüleyip duruyordu, şimdilerde sesi soluğu çıkmıyor 😌 @Skywalker

2 gün aranın ardından geri döndüm. Beşiktaş'ım fena oynamış ama bizi şampi yapmayacaklar. Baksana golleri iptal ediyorlar artık. Önceden hakemi de yenicen diyorduk artık VAR geldi, adamlar nizami gollere saçma sapan fauller çalıp iptal edebiliyorlar.

Neredesin sen ya @Kenny seni kaçırttığını söyleyip alemde nam yapmaya çalışıyordu

Neredesin sen ya @Kenny seni kaçırttığını söyleyip alemde nam yapmaya çalışıyordu
Ankaradan araba aldım. Ona gittim, ceza da yedik anasını satayım yeni araçla Afyon yolunda. Neyse Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur. O yüzden Beşiktaş lobisine dahil etmiyordum arkadaşı kendi çalıp kendi oynayabilir. İstediğini söyleyebilir, Beşiktaş kültürüne uzak geçmişini bilmeyen birisi.

Ankaradan araba aldım. Ona gittim, ceza da yedik anasını satayım yeni araçla Afyon yolunda. Neyse Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur. O yüzden Beşiktaş lobisine dahil etmiyordum arkadaşı kendi çalıp kendi oynayabilir. İstediğini söyleyebilir, Beşiktaş kültürüne uzak geçmişini bilmeyen birisi.
Fenerliler bu kadar sert girmedi, Kenny fazla dayanamaz gibi sizin lobide de :d

Fenerliler bu kadar sert girmedi, Kenny fazla dayanamaz gibi sizin lobide de :d
Ben adama bir şey demiyorum ki, istediği takımı destkeleyebilir, istediği takımla takılabilir. Buna karışacak deilim zaten. Ama Beşiktaşlı gibi davranması, sürekli o kimliğe bürünmesi benim gözümde onu Beşiktaşlı yapmıor. İstediği gibi takılsın, onda hiçbir sıkıntı yok ama bizim lobiye geldiğinde ben bunu kabul etmiorum açıkçası.

Futbol hakkında muhabbet ederiz, istediği takımı savunur, dalgamızı geçeriz, orada hiçbir sıkıntı yok. Ama iş sürekli Beşiktaşlıymış gibi davranmaya ve bizim de bunu normal karşılamamıza geldiğinde gerçekten hoşuma gitmior. İlk başlarda dalgasına vuruyordum, çok da umursamıodum ama iş ciddiye binmeye başlayınca içten içe rahatsız olduğumu fark ettim. O yüzden mesele hangi takımı tuttuğu değil, bizim ortamda bunu nasıl yaşattığı. Benim rahatsız olduğum kısım tam olarak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri