Futbol Sohbet

İlk 24 kaybedince uefa falan mı oluyor diye baktım.

Fener'im geçen sene de memleketi en iyi temsil eden takım oldu, ben fenerden memnunum :cool:
Bir ihtimal daha veriyorlar, güzel ve şans veren sistem. Eskiden 16/32 gidiyorken şimdi 24/36 çıkıyor. PSG mesela ilk 16'ya giremedi ve kazandı kupayı. İlk 24'te bitirdikten sonra gerisi önemsiz.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Azo Feyfa
Normalde Fener'in transfer sezonları iyi geçer bizim kötü geçerdi bu sene tam tersi oldu. Şampiyonlar ligi eleme maçına çok az kaldı, Fener daha transfer yapmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, en az 4 5 topçu indirmeleri lazım.

Normalde Fener'in transfer sezonları iyi geçer bizim kötü geçerdi bu sene tam tersi oldu. Şampiyonlar ligi eleme maçına çok az kaldı, Fener daha transfer yapmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, en az 4 5 topçu indirmeleri lazım.
Ön elemede forvete Ahmethan ile çıkmış takımız. Benfica ön elemesinde forvetimiz Alper Potuk'tu. 2010 sonrası sezona bir kez bile hazır gelmedik.

• Like
Tepkiler: Glorfindel ve Zoro
Bir ihtimal daha veriyorlar, güzel ve şans veren sistem. Eskiden 16/32 gidiyorken şimdi 24/36 çıkıyor. PSG mesela ilk 16'ya giremedi ve kazandı kupayı. İlk 24'te bitirdikten sonra gerisi önemsiz.
Psg için ilk 24 yeter zaten o çapta takımlar oradan dönebilir ama gs için iyi bir şans lazım.

Okan barış için teklif gelmedi henüz demiş ve cl hedefi olarak son 16 demiş.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü