redteror
★★★
Benfica da bizi çekecek ReisBugün Şampiyonlar ligi kura çekimi var Red rakibimiz belli olacak. Fenerbahçe olarak Benfica çekeceğimizden %1000000 eminim![]()

Benfica da bizi çekecek ReisBugün Şampiyonlar ligi kura çekimi var Red rakibimiz belli olacak. Fenerbahçe olarak Benfica çekeceğimizden %1000000 eminim![]()
Bir ihtimal daha veriyorlar, güzel ve şans veren sistem. Eskiden 16/32 gidiyorken şimdi 24/36 çıkıyor. PSG mesela ilk 16'ya giremedi ve kazandı kupayı. İlk 24'te bitirdikten sonra gerisi önemsiz.İlk 24 kaybedince uefa falan mı oluyor diye baktım.
Fener'im geçen sene de memleketi en iyi temsil eden takım oldu, ben fenerden memnunum![]()
Ön elemede forvete Ahmethan ile çıkmış takımız. Benfica ön elemesinde forvetimiz Alper Potuk'tu. 2010 sonrası sezona bir kez bile hazır gelmedik.Normalde Fener'in transfer sezonları iyi geçer bizim kötü geçerdi bu sene tam tersi oldu. Şampiyonlar ligi eleme maçına çok az kaldı, Fener daha transfer yapmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, en az 4 5 topçu indirmeleri lazım.
Psg için ilk 24 yeter zaten o çapta takımlar oradan dönebilir ama gs için iyi bir şans lazım.Bir ihtimal daha veriyorlar, güzel ve şans veren sistem. Eskiden 16/32 gidiyorken şimdi 24/36 çıkıyor. PSG mesela ilk 16'ya giremedi ve kazandı kupayı. İlk 24'te bitirdikten sonra gerisi önemsiz.
Psg oradan Brest çekti. Yani şans deyince de Galatasaray daha napsın? xD Balsaray halleder orayıPsg için ilk 24 yeter zaten o çapta takımlar oradan dönebilir ama gs için iyi bir şans lazım.
@count alucard @William Cutting patladım ya kadronun kötülük bizim tır Arda, herhangi bir insan Sekidikalı kadro gibi.
Yavaş yavaş hocalığı öğrenmeye başladı, icardi'yi yedek bırakacak.