Kenny
★★★
Yav tam Beşiktaş yine kötü skor almadı ilk maç için 3-2 kötü değil yazıyordum daha yazarken 4-2 oldu SHSHHSHSHSHSHSHSHSJ
Adamlar aşırı şanslı anasını satayım, 5 kaleye şut 4 gol. 2si bizim Udokhai'ye çarptı da attılar. Şans faktörü adamlarda olmasa takım biraz daha iyi gözükürdü.Mert’e yazık hiçbir golü kurtaramazdı. Onun yerinde cuortuis olsa belki kafa golünü kurtarırdı da yine inanılmaz kurtarış olurdu
@Kenny senin yüzünden yenildik, tüm beddualar sana gitti söyleyim. GS'yi tut bundan sonra en azından takım toparlasın bir süre.
Usta köyferans bizde rahat olYav tam Beşiktaş yine kötü skor almadı ilk maç için 3-2 kötü değil yazıyordum daha yazarken 4-2 oldu SHSHHSHSHSHSHSHSHSJ
Usta sen beni boşver yaUsta toplu totem lazım. Sen ve @Glorfindel da bu sene gs li olsun. Eğer fener şampiyon olursa amacınıza ulaşırsınız olmazsa da gs nin tadını alınca bırakamazsınız hayatınız da kurtulur
Ya kafayı yicem adam birde siklet falan diyo, ya biz bundan kötü kadroyla Bilbao'ya 4 attık. Git ya GS'ye kovuyoz gitmiyor adam birde mantıklı açıklama yapıyorUstam sanmıyorum ya takımlar arasında inanılmaz siklet farkı vardı bizlik durum yok. Şanlı Beşiktaşımız bir günde toparlanacak değil ama toparlanacak inşallah. Bu Zor günde takımı desteklemeye devam...