Futbol Sohbet

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Son zamanlarda gördüğüm en kötü kariyer yönetimi. Prime döneminde benfica gibi bir takımı bırakıp son yılların en kötü ve düzelmesi yıllar sürecek beşiktaşa geliyorsun. Has beşiktaşlı da olsan bence bu bjk ye gelinmezdi. Takımda umut ışığı yok.
images

Yok ya yine saçma. Kendini avrupada kanıtlasa ardından amaç paraysa araplarda çok daha fazlasını alırdı
neden işi sadece para ya da kariyer gibi siyah beyaza indiriyor insanlar anlamıyorum. Aynısı Osimhen için de geçerli. Adam parayı ya da kariyeri tercih etmek zorunda değil ikisinden de biraz biraz tercih ediyorlar işte. Orkun da niye bi daha Arabistan’a gitsin ki yani hem para hem sevdiği yer burası. Aynısı Osimhen için de geçerli. Olay sadece para - kariyer değil. Kimse hayatta tercih yaparken bu kadar basite indirgemiuor her detayı düşünüyor..

neden işi sadece para ya da kariyer gibi siyah beyaza indiriyor insanlar anlamıyorum. Aynısı Osimhen için de geçerli. Adam parayı ya da kariyeri tercih etmek zorunda değil ikisinden de biraz biraz tercih ediyorlar işte. Orkun da niye bi daha Arabistan’a gitsin ki yani hem para hem sevdiği yer . Aynısı Osimhen için de geçerli. Olay sadece para - kariyer değil. Kimse hayatta tercih yaparken bu kadar basite indirgeniyor her detayı düşünüyor..
Sen dolar atıyorsun çünkü krdşm .d ben de ona göre yorum yaptım. Ayrıca gs ve bjk nin durumu bambaşka. Gs şu an hazır ve iyi takım. Bjk tamamen kaosta. Şu bjk de mutlu bir ortam mı onu bekliyor? Takımın tonla eksiği var ve bu eksikleri kapatamayacağı belli. Öyle 1 2 yılda olacak şey de değil. Nerden baksan yanlış bir tercih.

Sen dolar atıyorsun çünkü krdşm .d ben de ona göre yorum yaptım. Ayrıca gs ve bjk nin durumu bambaşka. Gs şu an hazır ve iyi takım. Bjk tamamen kaosta. Şu bjk de mutlu bir ortam mı onu bekliyor? Takımın tonla eksiği var ve bu eksikleri kapatamayacağı belli. Öyle 1 2 yılda olacak şey de değil. Nerden baksan yanlış bir tercih.
Tamam işte dolar + sevdiği yer + sevdiği takım kombinasyonunu tamamla işte. Orkun 25 yaşında 4 sene imza atmış yıllık 5 milyondan 20 milyonunu alacak sevdiği şehirde sevdiği ülkede sevdiği takımda çalışacak işte. Mantıksızlık nerede? Bjk sampiyon olamayacak kafasıyla adam gelmez ki bu adam 30 milyon bonservisle 10 numaralı formayı alarak geldi belki de ben bjk yi şampiyon yapacağım kafasıyla gelmiştir bilemezsin.

Son zamanlarda gördüğüm en kötü kariyer yönetimi. Prime döneminde benfica gibi bir takımı bırakıp son yılların en kötü ve düzelmesi yıllar sürecek beşiktaşa geliyorsun. Has beşiktaşlı da olsan bence bu bjk ye gelinmezdi. Takımda umut ışığı yok.
kariyerini bitirdi resmen.

• Like
Tepkiler: Arthur
4 Hazırlık maçı oynadık birinde bile iyi oynamadık. Bugünkü maçta bu yüzden ümidim yoktu, 3-1 yeniliriz diyordum. Ole'nin ne oynatmak istediğini halen anlamadım. Elini masaya vurup başkanım ben kanat istiyorum, ben ön libero istiyorum falan demedi günlerdir sağ bek konuşuluyor tamam orası da sıkıntı ama en acil orası mı. Sağ bekim var şu an sonra ayarlarız falan deyip ben kanat istiyorum kardeşim diye bağıracaktın. Bir hocanın görevi elinde olanla en iyisini vermektir, Şenol Güneş bunu çok iyi yapıyordu ama şimdi bakıyorum. Bu takımın düzelmesi için en az daha 5 transfere ihtiyacımız var. Yazık valla.

24 yaşında Benfica'dan Bjk'ye gelmek veya 26 yaşında Avrupa devlerine gitmeyip Gs'ye gitmek (gorece daha mantıklı Cl'ye gidecek) ''benim kariyer hedefim yüksek degil,parama ve komfor alanıma bakarım.'' demektir. 30 unda yine bu paralara gelebilirlerdi. Tercih meselesi

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü