Futbol Sohbet

Aziz başkan adam ya gerçekten adam helal valla. Biz bu kansız Ali Koç'a 7 yıl nasıl dayanmışız ya...

• Like
Tepkiler: Glorfindel
Aziz başkan çok akıllanmış geldi bana söylediği herşey doğru(y)
Hocam yaş 30'a geliyor. Aziz ve Ali dışında adam görmedim ömrümde. Aziz'e çok bayılan biri değilim ama tarihin en kötü başkanı Ali Koç'un, Aziz'e laf atacak bir kelimesi dahi yoktur.

Saadettin Saran'ı alkışlattı, Fenerin istikbalini düşünüyor. Aziz Yıldırım yıllar boyunca efsane başkan olarak anılacak. Ali de kulübün köstebeği olarak anılacak

• İmza
Tepkiler: Zoro
Son sözünü duvara asmak lazım duvara helal be başkan Aziz Yıldırım helallll
Aziz artık yaşlandı. Daha başkan olmaz ondan ama yönetimde falan olsa keşke çok kıymetli adam akıl danışma konusunda. Bugün bile çok iyi tavsiyeler verdi.

Geldi muhaliflerin yapamadığı muhalefeti çok iyi yaptı. Helal olsun.

• Love
  • İmza
Tepkiler: Aiden ve Zoro
Hocam yaş 30'a geliyor. Aziz ve Ali dışında adam görmedim ömrümde. Aziz'e çok bayılan biri değilim ama tarihin en kötü başkanı Ali Koç'un, Aziz'e laf atacak bir kelimesi dahi yoktur.

Saadettin Saran'ı alkışlattı, Fenerin istikbalini düşünüyor. Aziz Yıldırım yıllar boyunca efsane başkan olarak anılacak. Ali de kulübün köstebeği olarak anılacak
Sonuna kadar haklısın Reis. Ben 40 yaşındayım Güven Sazak,Hasan Özaydın,Ali Şen,Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u başkan olarak gördüm. Hayatım da Ali koç kadar yeteneksiz embesilin tekini görmedim. Fenerbahçemi sıradan Anadolu takımı yapmasına gönlüm el vermiyor ama gidişat o yönde maalesef. Kesinlikle göndermemiz gerekiyor Ali'yi utanmadan hala nasıl başkan olarak orada aklım almıyor:mad:

• Like
Tepkiler: Aiden

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü