Futbol Sohbet

Benim sözüm senettir diyor imzaya gerek yokmuş ahahaha Söylediği her yalanı edit yapacak birini arıyorum xD

• Like
Tepkiler: Glorfindel ve Zoro
@LoveCook @Glorfindel hikayeye bakın…

Rahmetli mekanda çocuklar Gsli oluyor dendiğinde ortalığı ayağa kaldırıyorlardı.
Biz hep doğru yerdeydik usta onlar Ali Koç bAŞKanımın yalanlarıyla ordan oraya sürüklendiler şimdi de onu istemiyolar. Şuan en çok Ali Koç karşıtı olan adamlar bile yapı yapı diye gezmedi mi ? Sadece düz dursalaradı yine şampiyonluk görebilirlerdi ama o kadar çok boş işle uğraştılarki...Ben çocukken Fener çok daha güçlüydü ama en kötü kadrolarımızla bile şampiyon olduk belki onlarda yaşayabilirdi bunu.

bAŞKanımın en iyi icraatleri;

• Love
Tepkiler: Whitebear D
Biz hep doğru yerdeydik usta onlar Ali Koç bAŞKanımın yalanlarıyla ordan oraya sürüklendiler şimdi de onu istemiyolar. Şuan en çok Ali Koç karşıtı olan adamlar bile yapı yapı diye gezmedi mi ? Sadece düz dursalaradı yine şampiyonluk görebilirlerdi ama o kadar çok boş işle uğraştılarki...Ben çocukken Fener çok daha güçlüydü ama en kötü kadrolarımızla bile şampiyon olduk belki onlarda yaşayabilirdi bunu.

bAŞKanımın en iyi icraatleri;

Orayı geçin yapı gayet de var onlar ayrı şeyler aliyi sevmememiz ayrı şeyler. Ali salak diye ortada dönen olayları yok saymıyoruz. Külliyeden haber bekleniyodu diyen hakeminden siyasetcilerine kadar her şey ortada. Birilerinin nasıl kollandığı ayan beyan ortada. Burak elmasın kurduğu kadro, harcayabildiği para, ödeyemediği taksitler ortada. Malum kişilere yakın dursunun gelir gelmez kurduğu kadro yaptığı illegal işler de ortada. Sizin aksini söylemeniz gerçeklerin üstünü kapatmıyor.

• Haha
  • İmza
Tepkiler: Arthur ve Zoro
savcılar divanı izle bir sürü suç açıklığa kavuşacak. :d
İzleyemem çok zor gelir. Daha twitter çmadım, yeni uyandım 1 saat içinde duyduklarım bunlar;

Aziz Yıldırım: “…bak ne devlet dinlerim, ne polis ne adalet…”

Ali Koç : Kendisine muhalif olan taraftara ''Çık dışarı''..

Kutlualp : ''Eski PFDK başkanının yapay zekayla yapılan bir Galatasaray formalı fotoğrafını, X'te paylaştım...''

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü