Futbol Sohbet

Değeri 50 milyon demedim parantez içine bak Barış'ı satıp alacağın 25-30 milyonun bize bir faydası yok. Transfer işleri zor işler ikamesini bulmakta zorlanırız.
katılıyorum sana transfer işleri zor fakat barış'ı biz emin ol 25 30 a satsak bile kafi. barış iyi topçu evet geliştirmeye de başladı kendini ama süreklilik ve istikrarı devam eder mi emin değilim. bize faydası olsun satılırsa da. Kerem gitti barış aldı orayı barış giderse de buluruz birini koskoca Galatasaray kimlerin kimlerin yeri doldu bir barış'ın mı dolmayacak : )

523396759-18379698436127622-5846715845510641654-n.jpg

katılıyorum sana transfer işleri zor fakat barış'ı biz emin ol 25 30 a satsak bile kafi. barış iyi topçu evet geliştirmeye de başladı kendini ama süreklilik ve istikrarı devam eder mi emin değilim. bize faydası olsun satılırsa da. Kerem gitti barış aldı orayı barış giderse de buluruz birini koskoca Galatasaray kimlerin kimlerin yeri doldu bir barış'ın mı dolmayacak : )
İstikrarlı kanat oyuncusu olmaz ki. Dünyada tek tük örneği vardır istikrarlı kanat oyuncusunun. Kanatlar bir maç çok iyidir bir maç vasattır. Düşününce hiç aklıma gelmiyor geçen seneki Salah istikrarlıydı mesela.

Yeri şuan dolmaz kalan sürede kaleci eksikken defansa ve ortasahaya takviye ararken birde bunlara kant eklenirse sıkıntı çıkar.

İstikrarlı kanat oyuncusu olmaz ki. Dünyada tek tük örneği vardır istikrarlı kanat oyuncusunun. Kanatlar bir maç çok iyidir bir maç vasattır. Düşününce hiç aklıma gelmiyor geçen seneki Salah istikrarlıydı mesela.

Yeri şuan dolmaz kalan sürede kaleci eksikken defansa ve ortasahaya takviye ararken birde bunlara kant eklenirse sıkıntı çıkar.
şuan için kanatlarımız iyi durum da rotasyon olarak da. orta saha'ya oyunu okuyup açabilecek bir 10 numara lazım kaleci zaten şart bir de apo'nun yerine bir defans şart katılıyorum sana.

şuan için kanatlarımız iyi durum da rotasyon olarak da. orta saha'ya oyunu okuyup açabilecek bir 10 numara lazım kaleci zaten şart bir de apo'nun yerine bir defans şart katılıyorum sana.

10 numaraya falan hiç gerek yok. Sara heryeri kapatıyor bazen lemina bek arkası kapatıyor Sara merkez ortasaha oluyor. Bazen direkt bek arkasını kapatıyor evet Torreira lemina gibi ısıran birr oyuncu değil ama orda bulunması bile birşeydir. 10 numara aldığında bu kapatmaları yapmayacak, ileri gittimi kalacak orda forvet gibi.. Kurduğun tüm denge alt üst olur.

En kritik kaleci sağ bek ve stoper. Bu üçünü almadan ortasahaya hiç bakmasınlar bile.

Son düzenleme:
Barışı alan yok zaten ..

En kritik kaleci sağ bek ve stoper. Bu üçünü almadan ortasahaya hiç bakmasınlar bile.
Okan röportajda bunu dedi zaten. Kaleci bek stoper öncelik diye: sağ bek te baktıklarına göre bence cidden 4’lü savunma oynayacağız . 3-4-1-2 beceremiyoruz.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü