Futbol Sohbet

Skriniar için sene sonunda devam etmiyor mu dedi (kiralık olduğunu bilmiyor)

Jacob’s için ligin sonlarına doğru bu oyuncuyu devre arası mı aldılar dedi

Psg’yi yarı finalde izledim sadece dedi

Sara sezonda 40 maç oynamışken ben bu oyuncuyu 8-9 maç ciddi izledim dedi

PSG için gelecek sezon başarılı olamazlar o bir kere olur dedi (psg sanki Leicester city gibi bir başarı yakaladı)

Hadi bakim, git de bizde kurtulalım şu kronikten. Adamın performansı gerçekten çok kötü ve biz bu adama 5m avro verdik neredeyse.

Çöpleri göndermek lazım ama nasıl gönderecez orası da meçhul. Chamberlain için 2 kere fesih tamamlandı ıslak imza kaldı deyio 2 kere caydı adam. Bizim gazeteciler haber için bir tek namuslarından olmadıkları kaldı. Menajer anlaştık diye haber salıyor sonra olmadı diyor. Bizimkiler de hemen haber yapıyor. Ben GS veya FB'de böyle haberler görmüyorum veya benim time'a düşmüyor. Yani kulüp için berbatsa haberciler leş.

eehpUgx.jpeg

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü