Futbol Sohbet

Yönetim hocayı yiyecek. Madem 1 maçlık kredisi vardı bu adamın sezon başında istediğiniz hocayı getirseydiniz ya. Gerçi bunu da siz getirdiniz adama kanat almadınız. Şimdi yeni hoca getirip kamp görmeden takıma alışma süreci ayağına ilk 4-5 haftayı kaçırtacaksınız.

Çiletaş'ta ibre tersine dönmekten pervane gibi çalışmaya başladı, kulüpte klimaya ihtiyaç kalmadı. Tasarruf tedbirine bak, elektrik parasından kıstılar. :D

Konuşulan hocalar:

1- Bu takım seni de yer beni de yer diyerek gelmekten korkan, Fener'e yanlayan ''EFSANEMİZ'' Sergen Yalçın.
2- Dortmund'da yapamayan Nuri Şahin.
3- Çok güzel günlerimiz geçse de ANÇ yönetimine karşı kendini siper eden Şenol Güneş
4- Ne hikmetse Dortmund'dan sonra takım çalıştırmayan Terzic. Niye çalıştırmadı onu da anlayabilmiş değilim. Dortmund'da güzel günleri olmuştu arkadaşın. Hummels ile anlaşamadığı için istifa etmesi de bende Terzic'e karşı soru işaretleri oluşturuyor. Bir oyuncuyu yiyemeyen, bastıramayan bir teknik direktör olmasını anlayamıyorum. Kendisini çok çabuk yerler.

• Like
Tepkiler: Zoro
Yönetim hocayı yiyecek. Madem 1 maçlık kredisi vardı bu adamın sezon başında istediğiniz hocayı getirseydiniz ya. Gerçi bunu da siz getirdiniz adama kanat almadınız. Şimdi yeni hoca getirip kamp görmeden takıma alışma süreci ayağına ilk 4-5 haftayı kaçırtacaksınız.

Çiletaş'ta ibre tersine dönmekten pervane gibi çalışmaya başladı, kulüpte klimaya ihtiyaç kalmadı. Tasarruf tedbirine bak, elektrik parasından kıstılar. :D

Konuşulan hocalar:

1- Bu takım seni de yer beni de yer diyerek gelmekten korkan, Fener'e yanlayan ''EFSANEMİZ'' Sergen Yalçın.
3- Çok güzel günlerimiz geçse de ANÇ yönetimine karşı kendini siper eden Şenol Güneş
4- Ne hikmetse Dortmund'dan sonra takım çalıştırmayan Terzic. Niye çalıştırmadı onu da anlayabilmiş değilim. Dortmund'da güzel günleri olmuştu arkadaşın. Hummels ile anlaşamadığı için istifa etmesi de bende Terzic'e karşı soru işaretleri oluşturuyor. Bir oyuncuyu yiyemeyen, bastıramayan bir teknik direktör olmasını anlayamıyorum. Kendisini çok çabuk yerler.
Sanırım sizin takım yabancı birileri satın almadığı sürece düzelmeyecek.

• Like
Tepkiler: count alucard
Berat Luş, Ptt 1. lige, Esenler'e kiralanmış.

En az 1500 dakika garantisi ile gönderilmiş sanırım. Kalsa maks 200 dakika oynardı bu yüzden kiralanması doğru. Kötü takım ama İstanbul takımı olduğundan çocuğun düzeni bozulmaz, rahat adapte olur.
Galatasaray ilk defa genç oyuncu kiralama konusunda doğru düzgün bir iş yaptı. Berat bence iyi performans gösterirse ikinci yarı geri çağrılır ve rotasyona dahil edilirse gayet iyi olur.

• Like
Tepkiler: justahuman

Konuşulan hocalar:

Ole ile olmayabilir, hataları da olabilir bilmiyorum ama şuan hocaya eksi yazan bir durum yok bence.

GS'de Barış, Yunus, Sane hatta Sallai 10+ gol atsa hatta double yapsa ya nasıl oldu bu iş diye şok olmazsın. Geçen sene Sane yoktu Kerem vardı. Forvette dünya genelindeki en iyi forvetlerden bir vardı. Fener de yine sevye olarak mevcut BJK'nin çok önündeydi. Buna rağmen ikisi de geçen sene Shaktar seviyesi bir takımdan tokat yiyebilirdi.

Durum bu iken, UEFA'da elenecek diye hocayı eleştirmek ilginç geliyor. Üstelik adam derbilerde çok iyi iş çıkardı. Genel performans olarak her takımı çözecek seti kuracak bir takım varsa eleştir tabii. Kaldı ki mevcut kadro 2-3 yıldır başarısızlığa alışmış bir takım, hocayı ne kadar dinledikleri de meçhul.

Yine de ole şüphe altında onu da gönderelim "yeni transferler yeni hoca " denebilir. Ama onun için geç kalındı. Her geçen saniye daha geç oluyor. Transferleri hoca ile yapacaksın veya iş bilen insanlar kadro ve transferlerine uygun bir hoca getirecek. Yoksa bjk yine benzer bir sezon geçirir. 3.'lük için yarışır.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Ole ile olmayabilir, hataları da olabilir bilmiyorum ama şuan hocaya eksi yazan bir durum yok bence.

GS'de Barış, Yunus, Sane hatta Sallai 10+ gol atsa hatta double yapsa ya nasıl oldu bu iş diye şok olmazsın. Geçen sene Sane yoktu Kerem vardı. Forvette dünya genelindeki en iyi forvetlerden bir vardı. Fener de yine sevye olarak mevcut BJK'nin çok önündeydi. Buna rağmen ikisi de geçen sene Shaktar seviyesi bir takımdan tokat yiyebilirdi.

Durum bu iken, UEFA'da elenecek diye hocayı eleştirmek ilginç geliyor. Üstelik adam derbilerde çok iyi iş çıkardı. Genel performans olarak her takımı çözecek seti kuracak bir takım varsa eleştir tabii. Kaldı ki mevcut kadro 2-3 yıldır başarısızlığa alışmış bir takım, hocayı ne kadar dinledikleri de meçhul.

Yine de ole şüphe altında onu da gönderelim "yeni transferler yen hoca " denebilir. Ama onun için geç kalındı. Her geçen saniye daha geç oluyor. Transferleri hoca ile yapacaksın veya iş bilen insanlar kadro ve transferlerine uygun bir hoca getirecek. Yoksa bjk yine benzer bir sezon geçirir. 3.'lük için yarışır.
Buna ek olarak rangers ve az alkmaar a elendiginde gs ve fb bu takımların transformarkt değeri 100 milyon aşağısıydı . Shakhtar suanda 160 milyon falan . Ve teknik direktörleri de oyuncuları çok iyi tanıyan geçen sezon besiktasın bütün maçlarını izlemiş td. Beşiktaş zaten kağıt üstünde eleniyor bu maçta.

Yine de ole şüphe altında onu da gönderelim "yeni transferler yeni hoca " denebilir. Ama onun için geç kalındı. Her geçen saniye daha geç oluyor. Transferleri hoca ile yapacaksın veya iş bilen insanlar kadro ve transferlerine uygun bir hoca getirecek. Yoksa bjk yine benzer bir sezon geçirir. 3.'lük için yarışır.

Çok eksik var. Shaktar maçından sonra da yazmıştım, içeriye koşan Rafa'ya pas çıkartmayı akıl edemeyen Rashica 11 oyuncusu olacaksa orada sıkıntı var demektir. O pozisyonun içindeki diğer üç oyuncunun da etkisi kalmıyor o noktadan sonra.

Hayatında ilk defa kanat oynamış Gedson'un arkasında kalan Jurasek de normalde olduğundan otuz kat daha kötü gözüküyor.

Ole'nin oyunu kötü olabilir. (İyi veya kötü demiyorum.) Ama bu 1 Shaktar maçıyla ortaya çıkmadı. Ayrıca mevcut Shaktar kadrosu bizim antitezimiz gibi bir takım konumunda şu an. Ne eksiğimiz varsa o konuda kuvvetliler.

Bu arada ben hocaların transfere çok müdahil olmasına karşıyım. Sadece bana şu özelliklerde bir oyuncu istiyorum desinler yeter. Gerisi profesyonellerin işi olmalı. Yoksa Sergen Hulk istedim deyip duruyor da, gittin Nsakala, Caulker de istedin be adam sen.

Ekleme: Şu takıma gerekli eklemeleri yapmadıktan sonra hocaya tazminat ödeyip göndermenin de mantıklı olduğunu düşünmüyorum. 3 milyon tazminat yerine sağ beke yatırsınlar o parayı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü