Futbol Sohbet

osimhen muhabbeti yüzünden fabrizio'nun paylaşımlarına bakarken, roma'nın 40m€'ya evan ferguson aldığını gördüm... oyuncunun her maçını izlemedim ama geçen sezon bizde kiralıktı bu çocuk ve takımda forvet olmamasına rağmen ilk 11'e giremiyordu. brighton'da da taş çatlasa 10 maça etki etmiştir. pivot santrafor için 40m€ ödemek nedir allah aşkına?

ilk 24'te olunca ne oluyor ?

Bi bu yeni sistemi anlatsana zamanın varsa.
İlk 24’e girmekte bir başarı değil aslında eski formata göre düşününce. Eskiden çünkü gruptan çıkmak başarıydı yani son 16 ya kalmak. Şimdi ilk 24’e kalınca son 16’ya girmek için bir maç oynaman gerekiyor onu kazandığıni an eski sisteme göre gruptan çıkmış gibi oluyorsun . İlk 8 doğrudan gidiyor 9-24 arası da eşleşiyor işte.

birazcık karakteri olan Arap yöneticileri bile osimmhen transferinde son anda adamlar 5 milyon yükseltince masadan kalkıp gitmemişler miydi ? Bi de yüzde 20 satıştan pay 10’a düştü diye 5 milyon daha fazla verdik diyorlar . Yazıktır günahtır Gyokeres için 65 verilen ortamda dünya üzerinde Arabistan dışında kimse su anlaşmayı imzalamazdı. 80 milyon üstüne satıştan kar payı rezilliktir bu kadar büyük bir paranın riskine girip birde adamlara daha fazla veriyorsun. Bir de İtalyan kulüplere satmama şartı ayrı bir komedi. Zaten adamı 2 kulüp istedi biri juve biri manU. 80 milyonu birde bu kadar hızlı kimse ödemezdi trink 40-45 milyon verecez diyorlar.

Buna transfer başarısı diyenler varsa benim için değil. Osimheni aldı beğenmiyor diyenler için de insallah uefa dan 2-3 sene transfer yasağı yeriz de görürüm ben sizi. Ayrıca Avrupa’da iki 9’la oynayıp motor olduğumuzda en büyük Okan buruk savunucusu ben olacağım .

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü