Balporsuğu
★★
Hmm anladım . Forvet transfer etmemiz lazım ama kötü transfer yaparız belki diye bir tane garanti oyuncuya 4 sene 200 milyon Euro gömelim . Garantide lafta garanti belki sakatlık yaşayacak ciddi.Avrupadan 20m net maaş isteyip gelip bizden 21 m mi alcak yaniYok 100m net maaş istemiştir o. Tamam maaş çok istediği için Avrupadan teklif almakta zorlandı ama sonuç olarak adam seni seçti, Türkiyede kendini kanıtlamış elit bir forvetin var artık. Bu adamı almasan yerini doldurmak için bir ton para harcayacaksın zaten ve geri satarak sağlam bir para alabileceğin de bir transfer neyinden memnun olmadınız ben anlamadım
Hem siteye saldırıyor hemde diğer sitede takılıyor. @Glorfindelsite kapalıyken diğer sitede futbol konuşanları görünce
Sevinmeyip parasını eleştiren taraftara mübah olan kadro şu maalesef @Bavs@Arthur @Whitebear D @RedAcT Osimhen geldi şöyle para verildi diye isyan eden sevinmeyen Gsliler mi görüyorum ?
Biz bu futbolu takımların muhasebesini tutmak için takip etmiyoruz ya. Salın tadını çıkarın şu transfelerin yav.
Aynen öyle. Büyük takımlar zaten garanti oyunculara bonservis harcaması yapar. Adamlar dangalak mı o zaman toplasınlar 10 tane ucuz adam takılsınlar kafalarına göreHmm anladım . Forvet transfer etmemiz lazım ama kötü transfer yaparız belki diye bir tane garanti oyuncuya 4 sene 200 milyon Euro gömelim . Garantide lafta garanti belki sakatlık yaşayacak ciddi.
Bir boka yaramıyor zatenV2 yaşanır :d
200 milyon Euro ile yapılabilecek en iyi şeyin
Net 16 milyon brütü en az 25 milyon . 9 milyon da sponsor geliri var o sponsor geliri garanti değilse o da bize girer . Ama min. 25 çıkıyor zaten . 25x4 = 100 . + 80 bonservis 180 milyon . Gardinin payı + görünmez masraflarla 200 milyon işte.Galatasarayın kasasından 15-16 m maaş çıkacak bu arada rakamları da abartmayalım. helali hoş olsun, sıradan Edersonumu alayım hemen