Futbol Sohbet

Avrupadan 20m net maaş isteyip gelip bizden 21 m mi alcak yani :D Yok 100m net maaş istemiştir o. Tamam maaş çok istediği için Avrupadan teklif almakta zorlandı ama sonuç olarak adam seni seçti, Türkiyede kendini kanıtlamış elit bir forvetin var artık. Bu adamı almasan yerini doldurmak için bir ton para harcayacaksın zaten ve geri satarak sağlam bir para alabileceğin de bir transfer neyinden memnun olmadınız ben anlamadım
Hmm anladım . Forvet transfer etmemiz lazım ama kötü transfer yaparız belki diye bir tane garanti oyuncuya 4 sene 200 milyon Euro gömelim . Garantide lafta garanti belki sakatlık yaşayacak ciddi.

Hmm anladım . Forvet transfer etmemiz lazım ama kötü transfer yaparız belki diye bir tane garanti oyuncuya 4 sene 200 milyon Euro gömelim . Garantide lafta garanti belki sakatlık yaşayacak ciddi.
Aynen öyle. Büyük takımlar zaten garanti oyunculara bonservis harcaması yapar. Adamlar dangalak mı o zaman toplasınlar 10 tane ucuz adam takılsınlar kafalarına göre

Galatasarayın kasasından 15-16 m maaş çıkacak bu arada rakamları da abartmayalım. helali hoş olsun, sıradan Edersonumu alayım hemen

Galatasarayın kasasından 15-16 m maaş çıkacak bu arada rakamları da abartmayalım. helali hoş olsun, sıradan Edersonumu alayım hemen
Net 16 milyon brütü en az 25 milyon . 9 milyon da sponsor geliri var o sponsor geliri garanti değilse o da bize girer . Ama min. 25 çıkıyor zaten . 25x4 = 100 . + 80 bonservis 180 milyon . Gardinin payı + görünmez masraflarla 200 milyon işte.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü