Nebukadnezar
★★
Bu sene BJK nin 8-0 lık mağlubiyet rekorunu kırarak olur dicem ama zor beNasıl çökecekler mesela reis geçen sene young boysa elenmiş takım bu ? yani daha ne olabilir xD
İlk maç deplasmanda. Ben bir şekilde avantajlı çıkıp turu alacağını düşünüyorum.Evi arabayı böbreği satıp Diarra fenere gol atara basmak lazım. Türkiyede okumuş Türkiyeden Hollandaya yeni transfer olmuş. Fenere gol atmaması imkansız @justahuman
Aziz'in son seneleri kombine iptal etmekle geçmişti. Kaptan Eda Erdem'e bile taraftarla kutlama talimati verildi. O yüzden üye olanlar Aziz istemiyor. Aynısını Ali Koç da yapmaya başladı, Euroleague kazanıyor gitmemi isteyen şerefsizler gibisinden laf söylüyor katkı 0 olmasına rağmenKatılmıyorum dayı. Ali tam bir loser. Hiçbir şey kazanamadı ki azizin son 4 senesi etkili olsun. Genel taraftar en çok azizi istiyordu zaten. Ben ali garanti seçilir diyorum da bakalım. Beni bile baymaya başladı bu adam
Koçspor maalesef bu sene hem Avrupada hem ligde dibi görecek. En azından benim temennim koçsporun perperişan olması. Hala yüzsüzce o koltukta oturmaya devam ediyor. Daha ne kadar rezil olabilir gerçi bilmiyorum ama çok sağlam rezillikler şart zorla koltuğu bırakması için.İlk maç deplasmanda. Ben bir şekilde avantajlı çıkıp turu alacağını düşünüyorum.
Sonraki tur sıkıntı. Benfica gelmese bile bu takımlardan çok daha düşük profilli olan Brugge daha çok sıkıntı çıkarır Feyenord'dan. Takımı bozmadılarsa tabii
ali koç'u yedirmeyiz!!! kırmızı çizgimizdir efsane başkanımızKoçspor maalesef bu sene hem Avrupada hem ligde dibi görecek. En azından benim temennim koçsporun perperişan olması. Hala yüzsüzce o koltukta oturmaya devam ediyor. Daha ne kadar rezil olabilir gerçi bilmiyorum ama çok sağlam rezillikler şart zorla koltuğu bırakması için.
Kesinlikle haklısın Kenny koçspor büyük başarısızlıklar yaşasın ki defolup gitsin beceriksiz-yeteneksiz pislik Ali'den böylelikle kurtulalım...Koçspor maalesef bu sene hem Avrupada hem ligde dibi görecek. En azından benim temennim koçsporun perperişan olması. Hala yüzsüzce o koltukta oturmaya devam ediyor. Daha ne kadar rezil olabilir gerçi bilmiyorum ama çok sağlam rezillikler şart zorla koltuğu bırakması için.
Seni de bu sene Beşiktaş lobisine davet ediyoruz ustam. El birliği ile Beşiktaşı ikinci yapıyoruz bu sezon.Kesinlikle haklısın Kenny koçspor büyük başarısızlıklar yaşasın ki defolup gitsin beceriksiz-yeteneksiz pislik Ali'den böylelikle kurtulalım...