Futbol Sohbet

Evi arabayı böbreği satıp Diarra fenere gol atara basmak lazım. Türkiyede okumuş Türkiyeden Hollandaya yeni transfer olmuş. Fenere gol atmaması imkansız @justahuman
İlk maç deplasmanda. Ben bir şekilde avantajlı çıkıp turu alacağını düşünüyorum.

Sonraki tur sıkıntı. Benfica gelmese bile bu takımlardan çok daha düşük profilli olan Brugge daha çok sıkıntı çıkarır Feyenord'dan. Takımı bozmadılarsa tabii

Katılmıyorum dayı. Ali tam bir loser. Hiçbir şey kazanamadı ki azizin son 4 senesi etkili olsun. Genel taraftar en çok azizi istiyordu zaten. Ben ali garanti seçilir diyorum da bakalım. Beni bile baymaya başladı bu adam
Aziz'in son seneleri kombine iptal etmekle geçmişti. Kaptan Eda Erdem'e bile taraftarla kutlama talimati verildi. O yüzden üye olanlar Aziz istemiyor. Aynısını Ali Koç da yapmaya başladı, Euroleague kazanıyor gitmemi isteyen şerefsizler gibisinden laf söylüyor katkı 0 olmasına rağmen

Geçen seçimin seyrini Acun ve Mou değiştirdi ve Aziz'in sivri dili. Yani ona rağmen iyi oy topladı Aziz Yıldırım. Üçüncü yol her türlü kazanır bu sefer. Gelen başkanın 3 sene şampiyon yapamayanın üyeliği dahi düşer maddesi ekletmesi gerekiyor.

• Like
Tepkiler: Arthur ve Zoro
İlk maç deplasmanda. Ben bir şekilde avantajlı çıkıp turu alacağını düşünüyorum.

Sonraki tur sıkıntı. Benfica gelmese bile bu takımlardan çok daha düşük profilli olan Brugge daha çok sıkıntı çıkarır Feyenord'dan. Takımı bozmadılarsa tabii
Koçspor maalesef bu sene hem Avrupada hem ligde dibi görecek. En azından benim temennim koçsporun perperişan olması. Hala yüzsüzce o koltukta oturmaya devam ediyor. Daha ne kadar rezil olabilir gerçi bilmiyorum ama çok sağlam rezillikler şart zorla koltuğu bırakması için.

Koçspor maalesef bu sene hem Avrupada hem ligde dibi görecek. En azından benim temennim koçsporun perperişan olması. Hala yüzsüzce o koltukta oturmaya devam ediyor. Daha ne kadar rezil olabilir gerçi bilmiyorum ama çok sağlam rezillikler şart zorla koltuğu bırakması için.
ali koç'u yedirmeyiz!!! kırmızı çizgimizdir efsane başkanımız :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kesinlikle haklısın Kenny koçspor büyük başarısızlıklar yaşasın ki defolup gitsin beceriksiz-yeteneksiz pislik Ali'den böylelikle kurtulalım...

Kesinlikle haklısın Kenny koçspor büyük başarısızlıklar yaşasın ki defolup gitsin beceriksiz-yeteneksiz pislik Ali'den böylelikle kurtulalım...
Seni de bu sene Beşiktaş lobisine davet ediyoruz ustam. El birliği ile Beşiktaşı ikinci yapıyoruz bu sezon.

• Love
Tepkiler: Zoro
saul tam madrid-istanbul uçağına binecekken sevgilisi yazia, 4m€ için avrupa'nın en güzel 3-5 şehrinden birini terk edip trabzon'a gitme konusunda emin misin cidden diye sorunca saul'un kafasına dank etmiş ne yapmakta olduğu ve kenarda 30m€'dan fazla parası olduğunu hatırlayıp vazgeçmiş uçağa binmekten. teyitli bilgi.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü