Futbol Sohbet

Keşke görüntülü den den mushim olsada Osimhen aldık Sane'miz var diye sakin takılan taraftarların tamamına şu özeti izletsem marineford gibi.. Geç kaldı transferler bu saatten sonra gerçekten sürpriz olur iyi bek-stoper,kaleci ve ortasaha almamız. hadi biri iyi olsun diğer üçünde kesin batırırız ve aynı şu maç gibi abuk subuk elenir gideriz.

Osimhen ve Sane transferleri gayet iyi ama lig gelecek hafta başlayacak daha doğru düzgün kaleci transferi yok.

• Like
Tepkiler: LoveCook

Gerekirse ibana para atarız, taraftar çıldırdı Osimhen istiyor aynen bak işte.Kombinelerin geçersiz olması, insanların yazlıkta olması veya biletlerin pahalı olması bahane değil 30k rezil sayı. Taraftarımızda felaket bir şımarma gözlemliyorum maalesef.
Bilet fiyatları ne onu öğrenmek lazım. Bu şımarma ile alakalı değil. Satış politikası hatası bence. İdeal ücreti belirlememişler diye yorumladım. Fiyatı aşağıya çekip %100 doluluk oranına da ulaşabilerlerdi ama bilet geliri yine aynı olurdu. Hiç değilse stat dolu olurdu.

Gerekirse ibana para atarız, taraftar çıldırdı Osimhen istiyor aynen bak işte.Kombinelerin geçersiz olması, insanların yazlıkta olması veya biletlerin pahalı olması bahane değil 30k rezil sayı. Taraftarımızda felaket bir şımarma gözlemliyorum maalesef.
Ucuz olan biletlerin hepsini zaten almışlar, ülkenin yarısından fazlası askeri ücret ile geçinmeye çalıyor insanlar yapabilecek bir şeyi yok. Bir bilete 5k 10k vereceğime gider forma alırım diye düşünüyorlardır, böylesi çok daha mantıklı. O kadar zengin adam var gitsinler biletleri satın alıp vatandaşa versinler, ucuz olna biletler zaten alınmış taraftarlık çok bir şey yok.

• Sad
Tepkiler: Whitebear D

En ucuz bilet, FB maçının en pahalısı neredeyse. Onlar zaten bitmiş kalanlar çok pahalı. Kombineler de gelemiyor vs.

Normal bence. Ve iyi para getirecek. Ama daha ucuz olup full gözükse daha iyi olurdu. Biraz geriden geldiğini var sayarsak %65'te kalır. 80milyon tl falan getirir. Katıl üyelikleri, forma satışları vs üst üste gelince alt ve orta gelirinde zaten bütçe kalmamıştır. Zenginler gevşek davranmış denebilir (( :

• Like
Tepkiler: Whitebear D
daha çok erken taraftar elinden gelen desteği verecektir rahat olun. lig uzun maraton bunun bir de avrupası var.

Şu adamı Lundstram denen herifin yıllık alacağı karşılansın diye %50 satıştan pay alarak gönderdiler. Muhtemelen evlilik sonrası aile içi sıkıntılardan dolayı uzaklaşmak istedi ve en münasip talip Hull oldu. Seneye Enes olmayacak ama Lundstram geri gelecek.
15-20 gün önce memlekete geldim ailemi ziyaret etmek için ve sağ olsun arkadaşlarım çok geniş bir özet geçti bana ts'nin ne kadar kötü yönetildiğine dair😅 anladığım kadarıyla, ağır abi gibi takılan ufku dar yerel zenginlerden temizlemeniz lazım kulüp yönetimini. ayrıca bir de posası çıkmış veya futbolu kafada bitirmiş topçulardan uzak durmanız lazım. zaten elinizce yeterince kötü topçu yokmuş gibi saul, arthur melo, el şaravi, ziyech gibi adamlarla anılıyor isminiz.

atletico madrid bile posası çıkan topçularına yol verip potansiyelli oyunculara yönelerek 3-4 yaş gençleştirmişken kendini, bizim batık kulüplerin yaptığına anlam veremiyorum. biz bile 4 yaş gençleştirdik takımını ve altyapıdan 4 oyuncu çıkardık as takıma, boktan bir yönetime sahip olmasına rağmen. siz çok yanlış yoldasınız.

• İmza
Tepkiler: Skywalker
Bilet fiyatları ne onu öğrenmek lazım. Bu şımarma ile alakalı değil. Satış politikası hatası bence. İdeal ücreti belirlememişler diye yorumladım. Fiyatı aşağıya çekip %100 doluluk oranına da ulaşabilerlerdi ama bilet geliri yine aynı olurdu. Hiç değilse stat dolu olurdu.
Ucuz olan biletlerin hepsini zaten almışlar, ülkenin yarısından fazlası askeri ücret ile geçinmeye çalıyor insanlar yapabilecek bir şeyi yok. Bir bilete 5k 10k vereceğime gider forma alırım diye düşünüyorlardır, böylesi çok daha mantıklı. O kadar zengin adam var gitsinler biletleri satın alıp vatandaşa versinler, ucuz olna biletler zaten alınmış taraftarlık çok bir şey yok.
Ezbere konuşmayın abi hiç maç bileti bakıyor musunuz, normal maç bileti fiyatları güncel olarak bu seviyede oluyor zaten. İki sene öncenin Kopenhag biletlerinin ücreti bile kafa kafaya üstelik bu maçta imza töreni vs olacak.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü