Futbol Sohbet

15-20 gün önce memlekete geldim ailemi ziyaret etmek için ve sağ olsun arkadaşlarım çok geniş bir özet geçti bana ts'nin ne kadar kötü yönetildiğine dair😅 anladığım kadarıyla, ağır abi gibi takılan ufku dar yerel zenginlerden temizlemeniz lazım kulüp yönetimini. ayrıca bir de posası çıkmış veya futbolu kafada bitirmiş topçulardan uzak durmanız lazım. zaten elinizce yeterince kötü topçu yokmuş gibi saul, arthur melo, el şaravi, ziyech gibi adamlarla anılıyor isminiz.

atletico madrid bile posası çıkan topçularına yol verip potansiyelli oyunculara yönelerek 3-4 yaş gençleştirmişken kendini, bizim batık kulüplerin yaptığına anlam veremiyorum. biz bile 4 yaş gençleştirdik takımını ve altyapıdan 4 oyuncu çıkardık as takıma, boktan bir yönetime sahip olmasına rağmen. siz çok yanlış yoldasınız.
Elden kaçanı unutturacağız ddiye daha büyük isimli ve daha bitik adamlara yöneliyorlar. Allah'tan alamıyorlar :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: akira
Elden kaçanı unutturacağız ddiye daha büyük isimli ve daha bitik adamlara yöneliyorlar. Allah'tan alamıyorlar :ROFLMAO:
şimdi alamıyorlar ama olur da lige kötü girerseniz, avrupa'da transfer sezonu kapandıktan sonra avrupalıların elinden çıkartamadığı topçuları ''uygun'' bir maliyet karşılığı alacağınızdan adım gibi eminim.

• Like
Tepkiler: Skywalker
şimdi alamıyorlar ama olur da lige kötü girerseniz, avrupa'da transfer sezonu kapandıktan sonra avrupalıların elinden çıkartamadığı topçuları ''uygun'' bir maliyet karşılığı alacağınızdan adım gibi eminim.

Bizim kadar parasıyla red yiyen bir takım daha yoktur. Allah razı olsun bazı futbolcular bizi reddediyor da daha büyük felakete sürüklenemiyoruz. @Skywalker biz de Dundee united'a mı geçsek ne yapsak?

• Haha
  • Alev
Tepkiler: Skywalker ve akira
Beceremezler.
Bizim kadar parasıyla red yiyen bir takım daha yoktur. Allah razı olsun bazı futbolcular bizi reddediyor da daha büyük felakete sürüklenemiyoruz. @Skywalker biz de Dundee united'a mı geçsek ne yapsak?
Ben epeydir maç takip ediyordum :D

• Haha
Tepkiler: Zogolo ve akira
o sırada, bu sezon adı anılan her oyuncudan ret yiyen ve çek ligindeki vasat üstü bir topçu için bile 25m€ bayılmak zorunda kalan west ham:

dundee, west ham falan hikaye, aston villa saflarına geçip keyfinize bakın derim ben. hem renkler aynı hem çok iyi yönetiliyorlar hem de bir şey diyeyim mi? çok keyif veriyor oynadıkları futbol. çiçek gibi takım aston villa.

Stadın dolmamasının sebebi zenginler ve bilet fiyatları, Copenhag maçı şampiyonlar ligi maçı tabii ki de hazırlık maçından daha fazla ilgi görecek. İmza töreni olması bence çok bir anlam ifade etmiyor, topçu işte topa vurup oynayacak. Durumu olmayan insanlar zaten elinden geldiğince bilet almış, sen hazırlık maçı biletini şampiyonlar ligi maçının biletiyle aynı veya yakın fiyata satarsan o stadyum dolmaz. İnsanlar zaten ürün alarak yeterince destek veriyorlar, adam 12 saat köpek gibi çalışıp kazandığı parayı hazırlık maçına veremez.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü