Glorfindel
★★★★
Meşaleleri yakın şampiyonluk yakın demiş hocam @Whitebear D
Andre Almeida diyorlar @Zogolo adamın yetenek videosuna baktım da çok savruk oynuyor. Bouchouari daha derli toplu, enerjik ve ayağı temiz duruyordu. 22 yaşındaki kanat oyuncusunun yetenek videosu bile yokbindik bir alamete gidiyoz kıyamete
Bize İtalya'dan ya da Fransa'dan adam lazım. Düşmeyecek, koşacak, mücadele edecek adam lazım. Yoksa Bardhi fena topçu değil ama lige uymadı mesela.Reis hiç transfer yapmazsak bizim için hayırlı olacak. Xavi olsa İspanyol oyuncuya soğuk bakarım. Bu dümbeleklerin bi nane yapacağı zaten yok da dümenden vakit yiyorlar
Bardhi yürekli topçu da gücü yok adamın. Hoş bardhi makedon. Oradan öyle topçu çok çıkıyor. İtalya olur almanya olur Fransa olur. Hoş memleket tutsa doğru adamı gene bulamaz bu dangozlarBize İtalya'dan ya da Fransa'dan adam lazım. Düşmeyecek, koşacak, mücadele edecek adam lazım. Yoksa Bardhi fena topçu değil ama lige uymadı mesela.
Aha 22lik Kazeem Olaigbe'nin yetenek videosunu buldum. Castillo gibi bir şey la bu.Bardhi yürekli topçu da gücü yok adamın. Hoş bardhi makedon. Oradan öyle topçu çok çıkıyor. İtalya olur almanya olur Fransa olur. Hoş memleket tutsa doğru adamı gene bulamaz bu dangozlar
Aha 22lik Kazeem Olaigbe'nin yetenek videosunu buldum. Castillo gibi bir şey la bu.