Futbol Sohbet

Feyenoord vs Fenerbahçe (22.00)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Ne oldu len işine geldi mi 25 sene öncesinden bahsedersin ama :d
Hadi benim gibi yaşlılar bunu bizzat gördü yaşadı yıllarca zulme maruz kaldı ama şimdiki gençlik bilmez. Umrunda olmaz. 16-17-18 yaşındaki çocuklar GS şampiyonluk kutlamasına gidiyorlar. Nasıl bir duygu diye merak ettikleri için ben kutlamaya gitmeye üşeniyorum. :d

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Hadi benim gibi yaşlılar bunu bizzat gördü yaşadı yıllarca zulme maruz kaldı ama şimdiki gençlik bilmez. Umrunda olmaz. 16-17-18 yaşındaki çocuklar GS şampiyonluk kutlamasına gidiyorlar. Nasıl bir duygu diye merak ettikleri için ben kutlamaya gitmeye üşeniyorum. :d
Bugün iş yerine bi küçük çocuk geldi gs formalı sadece anne baban gelebilir dedim. Neden dedi. Çünkü gslisin diye zorbaladım sgsjsgsh

Kerem girmiş sanırım. O değil bu bir daha yurt dışı da yapmaz. 10-15e bir kaç yıl sonra bir yerlere okutup zararı azaltırız da diyemezler Ömürlük oyuncu aldılar. Yeni mert hakan yükleniyor...

• Like
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü