DeathSurgeon21
★★★
Metin oktaydan daha büyük GalatasaraylıVay be hiç beklemezdim, Fener doğru düzgün kadro dizmeden şampiyonlar ligi eleme maçına çıkıyor. Ali Koç gerçekten Galatasaray taraftarı olabilir.
Metin oktaydan daha büyük GalatasaraylıVay be hiç beklemezdim, Fener doğru düzgün kadro dizmeden şampiyonlar ligi eleme maçına çıkıyor. Ali Koç gerçekten Galatasaray taraftarı olabilir.
Adam cidden çok haksız böyle müthiş bir lige nasıl rerörörör der, çok alındım.Feyenord 3 - Koçbahçe 2
Maç sonu Mou siz Türkler zaten çok rerörösünüz liginiz de çok rerörö diye açıklama yapar.
FB en az 2 farklı kazanır şu maçta anketlik ne var? Köy takımıyla oynayacaksinizMaç için anket istiyoz @Kuroro @Whitebear D
Fener olunca kazanır diyebiliyorsun tabi gs olsa 2 farklı yeniliri işaretlerdin :dFB en az 2 farklı kazanır şu maçta anketlik ne var? Köy takımıyla oynayacaksiniz
Şampiyonlar ligine gelin de biraz içinizden gecsinler. Alacağınız parayı nasıl olsa batirirlar. Finansal önemli değil bu ülkede vergiler silinir vb takımlar ayakta kalır.Fener olunca kazanır diyebiliyorsun tabi gs olsa 2 farklı yeniliri işaretlerdin :d
Öyle tatlı olmaz, burada 2-1 yenip, evde 1-0 yenilecekler, sonrasında da penaltılarda Jhon Duran ve büyük kaptan MHY'nin penaltı kaçırmasıyla elenecekler, daha tatlı oluyor öyleMorukyo farkıyla Feyenoord beşler.