Haram yıldızları kaldıramadı şanlı gs logosu. Hak sayan kullar utanır mı, sanmam.
Haram yıldızları kaldıramadı şanlı gs logosu. Hak sayan kullar utanır mı, sanmam.
Zaten geçenlerde bizim eski maçlardan birinin bi 10dk kesitini izledim. Gökhan Gönül'ün bindirmelerini gördüm ve 2'ye 1'lerini falan. Başka seviyeler bir de Rosier gibi falan hücumcu olmasa bile tek pas zihniyeti olmalı risk almalı. Svenson, Rashica'yı çok kötü göstermiyor önünde kim oynarsa onu kötü gösteriyor. Geçenki St.Patrick maçını çok referans almak istemiyorum ama takım kalitesi arttıkça seni geriye çeken oyunculardan %100 çıkmak gerekiyor. Yoksa dediğin gibi sadece geriye pas atan, ileri gördüğü oyuncuya rastgele top şişiren anadolu topçusu olur.
@Nebukadnezar @William Cutting @Tiksav Lee sadece kafası çalışan ve bunu denemeyi akıl edecek bir sağ bek takımı bir üst seviyeye çıkartır. Sağ bekin bu kafada olduğu sürece, Robben'i getir yine iş yapamaz.
Önder de garip bir barış sevgisi var. Saç bu ne diyor diye bakiyor. Ömürlük oynatilir yalan yok. Satılan Kerem 2 katına geri geliyor ama buradan çıkarken 30 üstü çok zor. Bence satılır ama o paraya gidip 3 tane cuesta 2 tane jelert alınıp güzelce ezilir diye düşünüyorumÖnder Özen barışı 40 a satmam diyor.
Aglakbahce ve mağdurbahce yine başlamış. Güzel güzel bu kafayla bu sene de şampiyon olamaz bunlar
Daha ilk 11ler sayılmadan basmışlar penaltıyı hahaha
Bende çok mutsuzum. Isınma sırasında gsmin lehine verilmeyen penaltılardan ruhum sıkıldı. Bu hakemlerle ligi bitirmeyüzzzz
Akp türkiyesinde buna da şaşırmadık xD