Merak etme dinozor, bir tane de Chobani camii yaparlarAkp türkiyesinde buna da şaşırmadık xD
Mesaj yerini bulmuşMerak etme dinozor, bir tane de Chobani camii yaparlar![]()
Zaten geçenlerde bizim eski maçlardan birinin bi 10dk kesitini izledim. Gökhan Gönül'ün bindirmelerini gördüm ve 2'ye 1'lerini falan. Başka seviyeler bir de Rosier gibi falan hücumcu olmasa bile tek pas zihniyeti olmalı risk almalı. Svenson, Rashica'yı çok kötü göstermiyor önünde kim oynarsa onu kötü gösteriyor. Geçenki St.Patrick maçını çok referans almak istemiyorum ama takım kalitesi arttıkça seni geriye çeken oyunculardan %100 çıkmak gerekiyor. Yoksa dediğin gibi sadece geriye pas atan, ileri gördüğü oyuncuya rastgele top şişiren anadolu topçusu olur.
Ligleri bir iki hafta geç de başlatabilirlerdi,illa Ağustos ilk hafta başlayacak diye ayet yok ya.Maç ertelemeye ayar oluyorum ya. Kendi kulubüm bile bunu yapınca nefret ediyorum. Kardeşim ligin başlangıcı belli Avrupa maçları belli ona göre hazırlık yapacaksın ve hazır olacaksın. Hazır olmayınca tabi napalım hemen erteleme olmaz yani. İlla ki bir şey isteyecekseniz ligler geç başlasın onu isteyin e akılsız kulüpler.
Şampiyon olan takım bi halt edemiyor bari Fener belki bir şey yapar diye ertelemişler ne yapsın adamlar halden anla biraz fandaş.Maç ertelemeye ayar oluyorum ya. Kendi kulubüm bile bunu yapınca nefret ediyorum. Kardeşim ligin başlangıcı belli Avrupa maçları belli ona göre hazırlık yapacaksın ve hazır olacaksın. Hazır olmayınca tabi napalım hemen erteleme olmaz yani. İlla ki bir şey isteyecekseniz ligler geç başlasın onu isteyin e akılsız kulüpler.
Alanya maçı izlerdik Reis o yüzden şey ettimŞampiyon olan takım bi halt edemiyor bari Fener belki bir şey yapar diye ertelemişler ne yapsın adamlar halden anla biraz fandaş.