Futbol Sohbet

Zaten geçenlerde bizim eski maçlardan birinin bi 10dk kesitini izledim. Gökhan Gönül'ün bindirmelerini gördüm ve 2'ye 1'lerini falan. Başka seviyeler bir de Rosier gibi falan hücumcu olmasa bile tek pas zihniyeti olmalı risk almalı. Svenson, Rashica'yı çok kötü göstermiyor önünde kim oynarsa onu kötü gösteriyor. Geçenki St.Patrick maçını çok referans almak istemiyorum ama takım kalitesi arttıkça seni geriye çeken oyunculardan %100 çıkmak gerekiyor. Yoksa dediğin gibi sadece geriye pas atan, ileri gördüğü oyuncuya rastgele top şişiren anadolu topçusu olur.

Klişe olacak ama bir söz var ya en zayıf halkan kadar kuvvetlisin diye. Bizim şu an en zayıf halkamız sağ bek. Sağ bek kötü olduğu zaman 6 numara da sağ kanat da sağ stoper de sol bek de kötü gözüküyor. Sağ beke bindirme yapabilen ama savunma kabiliyeti yüksek bir oyuncu getirdiğin zaman ne olacak? Kanat oyuncuna hücumda daha fazla alan açılabilecek. Sağ stoperin sürekli sağ bekinin kaçırdığı adama da göz kulak olmak zorunda kalmayacak. Stoper ikilisi sağa kaymadığı için sol bekin eli rahatlayacak. 6 numaran buradan doğan açığı kapatmak için sağ içe yakın oynamak zorunda kalmayacak ve böylece orta alan hakimiyetini kaybetmeyeceksin.

Orkun-Abraham transferleri çok iyi. Jurasek şu an benim gördüğüm maliyet etkin bir transfer. Ndidi şüpheli ama tutarsa Orkun-Abraham seviyesine çıkabilir. Maliyet konusunda aynısını diyemeyeceğim ama sağ bek böyle olduğu zaman yaptığın transferlerin bir anlamı kalmıyor maalesef.

Bizim ligimizde takımlar zayıf olabilir ama neredeyse tamamının oyun şablonunda bir adet atletik kanat yer alıyor ve bu atletik kanat tercihleri genelde sol kanatta değerlendiriliyor. Böyle olduğu için bence sağ bek lig için en önemli 3 mevkiden birisi. Avrupa'da hikaye daha farklı tabi.

Irkçı bir yorum olmadığını önden söylemekle birlikte o bölgenin ''Kürt'' nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bir bölge olduğunu belirtme ihtiyacı hissettim. :D

Maç ertelemeye ayar oluyorum ya. Kendi kulubüm bile bunu yapınca nefret ediyorum. Kardeşim ligin başlangıcı belli Avrupa maçları belli ona göre hazırlık yapacaksın ve hazır olacaksın. Hazır olmayınca tabi napalım hemen erteleme olmaz yani. İlla ki bir şey isteyecekseniz ligler geç başlasın onu isteyin e akılsız kulüpler.

Maç ertelemeye ayar oluyorum ya. Kendi kulubüm bile bunu yapınca nefret ediyorum. Kardeşim ligin başlangıcı belli Avrupa maçları belli ona göre hazırlık yapacaksın ve hazır olacaksın. Hazır olmayınca tabi napalım hemen erteleme olmaz yani. İlla ki bir şey isteyecekseniz ligler geç başlasın onu isteyin e akılsız kulüpler.
Ligleri bir iki hafta geç de başlatabilirlerdi,illa Ağustos ilk hafta başlayacak diye ayet yok ya.

• Like
Tepkiler: Zoro
Şampiyon olan takım bi halt edemiyor bari Fener belki bir şey yapar diye ertelemişler ne yapsın adamlar halden anla biraz fandaş.

• Haha
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü