Daredewill
★★
GSm başvuru yapınca maç ertelemeyecekler not düşelim. onlar önceden başvuru yaptılar siz yapmadınız diyecekler.
Ya kardeşim ne özenti adamsın her şeyi bizde isteruk bizde isteruk daha dur mavrupa maçın bile yok :dGSm başvuru yapınca maç ertelemeyecekler not düşelim. onlar önceden başvuru yaptılar siz yapmadınız diyecekler.
Şaşırdım mı tabiki hayırrrr
Bunu minguzzileri tehdit edenler mi yedi acaba ilginç yav.
Arkadaşı tanımıom ama eğer minguzi avukatıysa mümkün, siyasiye çok girmeden adalet sistemine böyle bir şey yapılmış olması bizleri şaşırtacağını düşünmüyorum. Malum birisine FETÖ diyerek iftira atmak kadar kolay suçlama yok.Bunu minguzzileri tehdit edenler mi yedi acaba ilginç yav.
Öyle de olabilir olmayadabilir, bu tarz konularda çok yorum yapmamak lazım. Hadi rüşveti boş verelim askeri casusluk ve fetö fena sıkıntı. Herifi durduk yere bu şekilde suçluyorlarsa çok sıkıntı, daha önce yapmadıkları iş değil.Bunu minguzzileri tehdit edenler mi yedi acaba ilginç yav.
Twitterda arama yerine girip adamın ismini soy ismini yazınca hep aynı profildeki insanlar adama sallamış, sallayanlara bakınca adamın suçsuz olma ihtimali benim kafada daha ağır bastı.Öyle de olabilir olmayadabilir, bu tarz konularda çok yorum yapmamak lazım. Hadi rüşveti boş verelim askeri casusluk ve fetö fena sıkıntı. Herifi durduk yere bu şekilde suçluyorlarsa çok sıkıntı, daha önce yapmadıkları iş değil.
Hiç belli olmaz, durup olan biteni izlemek lazım. Bu ülkede bu adam fetöcü değildir denilebilecek çok az kişi var.Twitterda arama yerine girip adamın ismini soy ismini yazınca hep aynı profildeki insanlar adama sallamış, sallayanlara bakınca adamın suçsuz olma ihtimali benim kafada daha ağır bastı.