Futbol Sohbet

Feyenoord ile kazandı sonra bize geldi Reis.
Benim Fenerli olma nedenim bu adamdı. Alex'ten daha başarılıydı bence. İki sene iki şampiyonluk. Alakasız yerde gol atarak maç kazandırırdı, şampiyon yapardı.

• Love
Tepkiler: Zoro
Benim Fenerli olma nedenim bu adamdı. Alex'ten daha başarılıydı bence. İki sene iki şampiyonluk. Alakasız yerde gol atarak maç kazandırırdı, şampiyon yapardı.
Van hooijdonk'u brezilya lobisi yemişti galiba öyle hatırlıyorum. Alex,Nobre,Luciano gibiler... Fenerbahçemi 2 sene şampiyon yaptı kral geri döndü. Harbiden büyük golcüydü. Ama Fenerbahçe taraftarı adama Alex kadar değer vermedi maalesef. Alex'ten daha iyiydi bence (y)

• Love
Tepkiler: Aiden
Van hooijdonk'u brezilya lobisi yemişti galiba öyle hatırlıyorum. Alex,Nobre,Luciano gibiler... Fenerbahçemi 2 sene şampiyon yaptı kral geri döndü. Harbiden büyük golcüydü. Ama Fenerbahçe taraftarı adama Alex kadar değer vermedi maalesef. Alex'ten daha iyiydi bence (y)
ben de tam tersine alex'le falan arası iyiydi ama daum'la arasının çok kötü olduğunu ve hooijdonk'u daum'un yediğini hatırlıyorum.

• Wow
İlk sene deli atıyor ve şampiyon yapıyor tek başına. İkinci sene sonraları sakatlanıyordu, o sene Alex, Anelka geliyor. PvH gittikten sonraki sene Denizli maçı var. Hooijdonk olsa o maçta illa atardı mesela, 2007 ile beraber 4 sene üst üste olurduk. Alex'ten daha çok sevme nedenim bu. Serhat Akın bir şey anlatıyordu o döneme dair de inanmıyorum pek xD

Gollere baksana. Hep gerideyiz, o kurtarıyor takımı ahahahah

• İmza

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü