Futbol Sohbet

Poçikerim bir gol atar bir tane de yedirir gibi geliyor ama bakalım..

İki farklı galibiyet ihtimali yüksek. Ama Boateng iyi araya kaçıyormuş. Bu yüzden 2-1 veya 3-1 gibi bir skor görebiliriz.

Bakalım Sara isabetli şut çekebilecek mi? En çok bunu merak ediyorum.

İki farklı galibiyet ihtimali yüksek. Ama Boateng iyi araya kaçıyormuş. Bu yüzden 2-1 veya 3-1 gibi bir skor görebiliriz.

Bakalım Sara isabetli şut çekebilecek mi? En çok bunu merak ediyorum.

Dutan toptan iki assist yazdım babaya. Akan oyun ne gereksiz birşey keşke futbol sadece duran toptan ibaret olsaydı.. :ROFLMAO:

• Love
Tepkiler: justahuman
çapraz bağları yırtana kadar gayet iyi topçuydu, aston villa bugün itibarıyla şl takımı olsa da çok değil 3-4 sezon öncesine kadar ilk 10 takımı değildi ve vasat bir kadrosu vardı. gerard yönetiminde bugünkü kadronun temelleri atılmaya yeni yeni başlanmıştı. işte buendia o kadronun öne çıkan isimlerinden biriydi ama çapraz bağları yırttıktan sonra oyuncu ne halde inan hiç bilmiyorum.
Çapraz bağ sakatlığı olan dikiş tutmaz.

• İmza
Tepkiler: akira

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü