Futbol Sohbet

Futboldan anlıyorsam:
Gs hayvan gibi kadro kurdu. Mental açıdan sürekli şampiyon olmak zor olsa bile bu kadro iyi olmasının yanında dengelide bir kadro aynı zamanda. Baya clde çeyrek görür iyi kuralar ile diye düşünüyorum. Şansta yanlarında olursa yarıfinale göz kırpabilirler. Sadece yaşayacağı tek eksikliklerin Mertens'in boşluğu olacağını düşünüyorum. Gs yönetimi yerinde olsam Asensio'Ya yürürdüm.

Fb ise çok daha kötüleşti bence. Gücü geçen sene 8 ise 7'ye düştü ve oyuncu satışında dahada güçsüzleşecek gibi gözüküyor. Şanlı Bjk'mizin gerisinde bitirebilirler sezonu.

Sözün özü bu sene fb şampi olursa çok fena göt olcam.
@Kenny'i ihanete uğramış hissettirecek etkili bir FB totemi. Ancak GS'den memnun bir tane adam yokken totem olduğu çok belli.

Bakalım bu FB'ye göz kırpış, FB'nin sonunu getirecek mi?

Asao musabori, horiva hakidaşi, ikan tosuru vagassaga

@Kenny'i ihanete uğramış hissettirecek etkili bir FB totemi. Ancak GS'den memnun bir tane adam yokken totem olduğu çok belli.

Bakalım bu FB'ye göz kırpış, FB'nin sonunu getirecek mi?

Asao musabori, horiva hakidaşi, ikan tosuru vagassaga

Cevap verirken bile totem yapıyorsun Just. Gerçekten de totemlerin kralısın 😂

• Haha
Tepkiler: Crocus
birkaç ay öncesine kadar bu cümleyi kuracağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama bu sezon transferde en başarılı 5 takımdan bir milan. savunmayı ve merkez orta sahayı komple yenilemeleri bir yana dursun, eldeki tırt topçuları da ya kârla ya da çok az zararla sattılar. en son, 15'e aldıkları noah okafor'u 20'ye leeds'e çaktılar... okafor'dan kâr elde edebilmek gerçekten çok büyük bir başarı. bu transferde emeği geçen tüm ekibi kutlarım.

zirve yarışı vermek bu takım için gerçekçi bir hedef olmaz ama olur da chukwueze-bennacer-loftus-cheek üçlüsünü totalde 30-35m€ civarı bir paraya elden çıkartıp, leao'yla forma rekabetine girebilecek bir sol açık ve eli yüzü düzgün bir forvet alırlarsa eğer allegri hocam bu takımı ilk 3'e çok rahat sokar.

Bunlar kafayı yemiş..Bir insan elbette İlkay'ın gelmesini isteyebilir bunda hiç sorun yok ama tüm yorumcular iyi bir takım olmak için göze hoş gelen bir futbol oynama şartı varmış gibi konuşuyor.Birde kendi dünyaları var onun içinde kaybolmuşlar. Lemina-Sara-Torreira ortasahası ile oynadığımızdan beri attığımız-yediğimiz gol ortada. Rakiplerin xG rakamları bizim xG rakamlarımız ortada. Bu kadar devasa farklar varken takımın nasıl İlkay'a ihtiyacı olabilir ? Lazio'ya karşı bile 3 kat şut çekmişiz sanki GS'ın pozisyona girme sorunu varda İlkay şart diyorlar. ŞL için İlkay gerekmez diyorlar birde ulan niye İlkay'ı alıyoruz o zaman ? Bizim göremedimiz neyi görüyorsunuz baba siz? Tüm olay bu zaten normal insanların göremediği şeyleri biz görüyoruz tavırları.. Taktım bu konuya tüm gündemim İlkay oldu bunlar yüzünden :ROFLMAO:

Bunlar kafayı yemiş..Bir insan elbette İlkay'ın gelmesini isteyebilir bunda hiç sorun yok ama tüm yorumcular iyi bir takım olmak için göze hoş gelen bir futbol oynama şartı varmış gibi konuşuyor.Birde kendi dünyaları var onun içinde kaybolmuşlar. Lemina-Sara-Torreira ortasahası ile oynadığımızdan beri attığımız-yediğimiz gol ortada. Rakiplerin xG rakamları bizim xG rakamlarımız ortada. Bu kadar devasa farklar varken takımın nasıl İlkay'a ihtiyacı olabilir ? Lazio'ya karşı bile 3 kat şut çekmişiz sanki GS'ın pozisyona girme sorunu varda İlkay şart diyorlar. ŞL için İlkay gerekmez diyorlar birde ulan niye İlkay'ı alıyoruz o zaman ? Bizim göremedimiz neyi görüyorsunuz baba siz? Tüm olay bu zaten normal insanların göremediği şeyleri biz görüyoruz tavırları.. Taktım bu konuya tüm gündemim İlkay oldu bunlar yüzünden :ROFLMAO:

Yedek orta saha yok ucuz maaş ile gelecekse alınabilir, hatta Anadolu takımlarına karşı ligde Lemina'nın yerine ilk 11 oynar. Çok daha ofansif oluruz.

• Like
Tepkiler: LoveCook
edson alvarez için ismi açıklanmayan bir kulübün daha teklif yaptığını söylüyor kulübe yakın kaynaklar. ayrıca, az önce şöyle bir haber düştü.

mou dedemin edson'u çok istediği söyleniyordu ama sanırım olmayacak bu transfer. ben şahsen, kasaya 20-25m€ civarı bir para girdiği sürece oyuncunun kime gittiğini umursamıyorum. tek istediğim bir an önce gitmesi. edson, guido, emerson, cornet... çok geç kaldık bunları elden çıkartmak konusunda.

Yedek orta saha yok ucuz maaş ile gelecekse alınabilir, hatta Anadolu takımlarına karşı ligde Lemina'nın yerine ilk 11 oynar. Çok daha ofansif oluruz.

Sen alınabilir diyorsun. Ya bunlar olmazsa olmaz gibi konuşuyor. Yani gerçekten bir oturup bunun sohbetini çevirmek isterdim bu adamlarla. Lig için İlkay istiyorlar ŞL'de Sara oynar falan diyorlar. 20 maçtır 4 kat gol atıyoruz niye bu kadar tantana anlayamıyorum artık.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
birkaç ay öncesine kadar bu cümleyi kuracağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama bu sezon transferde en başarılı 5 takımdan bir milan. savunmayı ve merkez orta sahayı komple yenilemeleri bir yana dursun, eldeki tırt topçuları da ya kârla ya da çok az zararla sattılar. en son, 15'e aldıkları noah okafor'u 20'ye leeds'e çaktılar... okafor'dan kâr elde edebilmek gerçekten çok büyük bir başarı. bu transferde emeği geçen tüm ekibi kutlarım.

zirve yarışı vermek bu takım için gerçekçi bir hedef olmaz ama olur da chukwueze-bennacer-loftus-cheek üçlüsünü totalde 30-35m€ civarı bir paraya elden çıkartıp, leao'yla forma rekabetine girebilecek bir sol açık ve eli yüzü düzgün bir forvet alırlarsa eğer allegri hocam bu takımı ilk 3'e çok rahat sokar.

Okafor'u az daha bize ittireceklerdi, Leeds çok sağ olsun.

• İmza
Tepkiler: akira

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü