Futbol Sohbet

Şimdi Sercan denilen yalaka açıklamalar yapmış yönetim demek ki bu mal gibi düşünüyor o halde takım .oku yedi. Ambarat'ın gönderilip 2 tane orta saha alınması gerekiyor ama almaz Ali ve avanesi çünkü embesiller. Kereme 25 milyon euro vereceğine git Biossuma'ya ver ve etkiyi gör. Biossuma takıma level anlatacağı için ali istemez çünkü Fenerbahçeli değil!!!
GS'de FB'de ortasahadan patlar. Futbolun en önemli mevkisini o kadar umursamıyorlar ki.

• Like
Tepkiler: Zoro
Fener'in alamadığı Kang-in Lee PSG'ye Süper Kupa aldırdı...

• Wow
Şimdi Sercan denilen yalaka açıklamalar yapmış yönetim demek ki bu mal gibi düşünüyor o halde takım .oku yedi. Ambarat'ın gönderilip 2 tane orta saha alınması gerekiyor ama almaz Ali ve avanesi çünkü embesiller. Kereme 25 milyon euro vereceğine git Biossuma'ya ver ve etkiyi gör. Biossuma takıma level anlatacağı için ali istemez çünkü Fenerbahçeli değil!!!
Kerem le bütçe bitmez. Şuan 27 sanırım harcama. Keremle birlikte 50 olur ki tek taksit de olmayabilir.

Gs'nin sermaye arttırımından ek limiti oldu. FB'nin sermaye arttırımı daha sonra oldu diye hatırlıyorum. Daha düşük bir miktardı ama yine de oradan da gelir limit.

Kaleci transferi yapacak bence Fener ve onunla da kalmaz bir transfer daha yaparlar ama hangi bölge olur bilmiyorum.

Tabii geç kalındığı da gerçek. Feyenoord maçları öncesi transferler katılmış olmalıydı.

Son düzenleme:
Fener'in alamadığı Kang-in Lee PSG'ye Süper Kupa aldırdı...
Taraftar fazla uçuyor. Adı çıkan isimlerin hepsi yüksek paralara transfer yaptı. Her medyaya düşen alınabilecekmiş de yönetim almıyormuş gibi bir algı var. Eksiğin bir sürü oyuncu biz bir manu değiliz ki her oyuncuya bu paraları verelim. Palacios adı çıkıyor oo hemen alalım hakan adı çıkıyor oo alalım. Hiç fiyatlara bakan yok.

• Like
Taraftar fazla uçuyor. Adı çıkan isimlerin hepsi yüksek paralara transfer yaptı. Her medyaya düşen alınabilecekmiş de yönetim almıyormuş gibi bir algı var. Eksiğin bir sürü oyuncu biz bir manu değiliz ki her oyuncuya bu paraları verelim. Palacios adı çıkıyor oo hemen alalım hakan adı çıkıyor oo alalım. Hiç fiyatlara bakan yok.

Bakıyorlar transfermarkt 20 milyon yazıyor büyük takım etiketi var hemen alalım da alalım. Oysa 90 dakika izlemişliği yok adamı. bu her takım taraftarı için geçerli. Birde her topcuyu aynı kefeye koyuyorlar., parayı verince alınnabileceğini sanıyorlar. Belki adam babadan zengin futbolu hobi olarak yapıyor bir sürü olasılık var. Annesi menejeri olabilir mesela.. : )

Ali Koç geldiği günden beri GS'nin farkı açmasına izin vermedi. GS daha çok ürün- bilet sattı, ŞL'ye gitti, Ali'de oyuncu sattı gereken parayı hep çıkarttı. Oyuncu alamamakla, para harcamamakla vurulacak biri değil. başka yerlerden vurmak lazım.

Kang-in lee'nin isminin Fenerle geçmesi bile aslında doğru hamleler yapıldığının kanıtı ya da GS'nin Danso ile ilgilenmesi...

GS'de FB'de ortasahadan patlar. Futbolun en önemli mevkisini o kadar umursamıyorlar ki.
Yine Gs'nin ortasahası Fenerbahçeden iyi yani. Torreira-Lemina-Sara, Fred-Szymanski-Ambarat üçlüsünden her türlü daha iyi. Gs'nin yedekler problem. Bizde ilk 11dekiler sıkıntı yedekler idare eder özellikle İsmail sakatlanmazsa süper adam. Allah kulüplerimiz yönetenlere akıl fikir versin.

Yine Gs'nin ortasahası Fenerbahçeden iyi yani. Torreira-Lemina-Sara, Fred-Szymanski-Ambarat üçlüsünden her türlü daha iyi. Gs'nin yedekler problem. Bizde ilk 11dekiler sıkıntı yedekler idare eder özellikle İsmail sakatlanmazsa süper adam. Allah kulüplerimiz yönetenlere akıl fikir versin.
Kağıt üzerinde oyuncu kalitesi olarak minimal bir fark var ama GS tarafı daha bir oturmuş ve genel amaca iyi hizmet ediyor. Sadece isime bakınca olmuyor bu işler.

Cuesta'nın yüzde 60'ını 6 milyona satmışız.

Bizim yönetime topcu satmayı öğretti.Zamanında Rabiot'un annesiyle yakıştırdığım için özür dilerim nur yüzlüm.

Cuesta'nın %60'ı 6M ise, Barış'ı 50'ye bile satmam diyen Önder Özen'e hak verdim : P

Şaka bir yana Franky, Morata, Cuesta, ve Köhn'den iyi çıktık/ çıkacağız. Köhn bence 5'ten fazla eder ama iyi kar ettiğimiz için sıkıntı yok.

Nelsson ise sadece maaşına kiralasak yeter faydasızı.

Eyüp için 300bine teklif gelmiş. Ya satmasınlar veya %50'sini 500'e satsınlar. Büyük takımda olmaz. 21 yaşına geldi ama bir transfer daha yapar. Hadi diyelim ki çok gelişti alman kolay olur. Belli olmaz, sonuçta kaliteli bir ayağı var. Yarını da düşünmek lazım.

Cuesta'nın %60'ı 6M ise, Barış'ı 50'ye bile satmam diyen Önder Özen'e hak verdim : P

Şaka bir yana Franky, Morata, Cuesta, ve Köhn'den iyi çıktık/ çıkacağız. Köhn bence 5'ten fazla eder ama iyi kar ettiğimiz için sıkıntı yok.

Nelsson ise sadece maaşına kiralasak yeter faydasızı.

Eyüp için 300bine teklif gelmiş. Ya satmasınlar veya %50'sini 500'e satsınlar. Büyük takımda olmaz. 21 yaşına geldi ama bir transfer daha yapar. Hadi diyelim ki çok gelişti alman kolay olur. Belli olmaz, sonuçta kaliteli bir ayağı var. Yarını da düşünmek lazım.

Demek %100'nü satsak 10 milyona gidecek kdfjgf

Nelsson ilk 11 oldumu performans verir Davinson'la forma rekabeti bozdu onu. Tam Trabzonluk topcu Savic'ten çıkıp 3-5 bakmadan alırdım ben olsam.

Gençleri oynayacağı bir kulübe göndermeden karar vermek lazım, dediğin gibi hiç belli olmaz. Yunus'u almadı Leicster city şuan ki halini izledikce üzülüyorlardır

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü