RedAcT
★★★
İstersen BAY 300 dk da 1 olsun, yine Kerem gibi toksik bir adama tercih ederim.kerem gecen sezon her 113 dakikaya 1 g/a
Barış gecen sezon her 191 dakikaya 1g/a
![]()
İstersen BAY 300 dk da 1 olsun, yine Kerem gibi toksik bir adama tercih ederim.kerem gecen sezon her 113 dakikaya 1 g/a
![]()
Scout transferi olmadığı sürece Barış kalitesinde, fiziği ve yıpratıcılığı bile olmadan sadece gol, asist, ofansif aksiyon katkısı verecek oyuncuyu 15'e alman imkansız. Barış gibi joker olmasa bile kendini kanıtlamış ve piyasa değeri en az 20 olan biri oyuncuya gidersin bonuslarla 30'a kadar maaliyet çıkar. Gençse ve sadece dikkatleri çektiryse bile 2,5M dolar maaş verirsin. Bonservissiz veya düşük bonservisle yıldız alıp her sene 7-10 maaş + imza parası verme ihtimalleri de var. Böyle bir senaryo da zararın olmaması için Barış'ı 30+'ya satman gerekir.3 büyükler piyasanın içine ettiler. Yoldan geçen yabancıya 3-4 milyon maaş verdikleri için maaş seviyesi yükseldi. Barış 15 teklif geldiğinde direkt satılması gereken bir oyuncu ancak Barış yerine aynı yaşlarda yabancı bir isim alınacağı zaman bonservissiz yakalasan bile hatrı sayılır imza parası ve Barış'ın aldığının en az 4-5 katı maaş teklif etmen gerekecek ki bu da performansı soru işareti bir isim olacak muhtemelen. Barış Capology verilerine göre 970 bin euro net kazanıyor. Çok düşük bir para bu. Yerli oyuncu getireyim desen Barış seviyesinde ya da yakın yerli kanat sayısı kısıtlı. Piyasa çok kötü çok...
Gidilen isimler hep ismi olan yüksek maliyetli isimler. Osimhen transferinin olduğu sezon yerine bir sonraki sezona bırakılsa daha iyi olurdu diyorum ben de. Ben olsam berke + akanji yapardım valla. . Berke eğer as kaleci olmaya layık değilse sezon sonu al zaten yıldız kalecini al. Edersonu alınca sanki cl de ne fark edecek çeyrek finale mi çıkıcaz ….. Berke ligi götürür cl de kötü oynasa bile çok bir şey farketmez.Fener özelinde Berke olurdu ama GS nin başarılı kalecilerinin hemen hemen hepsi yabancı, ben FB de ise tam tersi, saçma gelecek ama ben bu ekolden gidilmesini doğru buluyorum, he bana sorsan Ederson'u cok mu istiyorsun diye hayır, gönülden geçen Petrovic idi ama hayırlısı.
Valla ben de çok farklı düşünmüyorum senden, satış olmadan Osi Sane çektiğin durumda haklısın da, yöneticiler çok büyük ihtimalle şu kafada, ileriye Osimhen aldın, kaleyi işte Günay'a/Berke'ye mi bıraktın falan filan. Stoper konusunda ise Singo ile uğraşıyorlarmış, ben çok beğeniyorum, hem üçlü hem dörtlü hem de sağ bek oynar, umarım o olur ama o da çok maliyetli sanırım, BJK'nin Abraham transferi gibi 2030'a kadar taksit olursa anca olur herhalde.Gidilen isimler hep ismi olan yüksek maliyetli isimler. Osimhen transferinin olduğu sezon yerine bir sonraki sezona bırakılsa daha iyi olurdu diyorum ben de. Ben olsam berke + akanji yapardım valla. . Berke eğer as kaleci olmaya layık değilse sezon sonu al zaten yıldız kalecini al. Edersonu alınca sanki cl de ne fark edecek çeyrek finale mi çıkıcaz ….. Berke ligi götürür cl de kötü oynasa bile çok bir şey farketmez.
Ruh hastası bu adam yaPaylasılmıssa görmedim de bu nedir arkadaş ya…. Adam stadda tv den izliyor gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Hem singo hem ederson biterse dursun Özbek tişörtleri ile gezeriz sokaktaValla ben de çok farklı düşünmüyorum senden, satış olmadan Osi Sane çektiğin durumda haklısın da, yöneticiler çok büyük ihtimalle şu kafada, ileriye Osimhen aldın, kaleyi işte Günay'a/Berke'ye mi bıraktın falan filan. Stoper konusunda ise Singo ile uğraşıyorlarmış, ben çok beğeniyorum, hem üçlü hem dörtlü hem de sağ bek oynar, umarım o olur ama o da çok maliyetli sanırım, BJK'nin Abraham transferi gibi 2030'a kadar taksit olursa anca olur herhalde.
Eylülde defolup gitse de yüzünü bir daha görmesem öyle nefret ediyorum aliden!!!Paylasılmıssa görmedim de bu nedir arkadaş ya…. Adam stadda tv den izliyor gülsem mi üzülsem mi bilemedim
kerem gecen sezon her 113 dakikaya 1 g/a
![]()