Futbol Sohbet

Dün ki maçta en çok beğendiğim gol Nesry'nin attığı gol oldu savunmadan top çıkardı sonra dribbling yapıp karşı kaleye kadar koşup golünü attı. Gerçekten her şeyini vererek oynadı 👏 👏 👏

3 büyükler piyasanın içine ettiler. Yoldan geçen yabancıya 3-4 milyon maaş verdikleri için maaş seviyesi yükseldi. Barış 15 teklif geldiğinde direkt satılması gereken bir oyuncu ancak Barış yerine aynı yaşlarda yabancı bir isim alınacağı zaman bonservissiz yakalasan bile hatrı sayılır imza parası ve Barış'ın aldığının en az 4-5 katı maaş teklif etmen gerekecek ki bu da performansı soru işareti bir isim olacak muhtemelen. Barış Capology verilerine göre 970 bin euro net kazanıyor. Çok düşük bir para bu. Yerli oyuncu getireyim desen Barış seviyesinde ya da yakın yerli kanat sayısı kısıtlı. Piyasa çok kötü çok...

• Like
Tepkiler: Zoro

Bütün haberlerin doğru olduğunu varsayıyorum.

1- Zeki Çelik'in gelmeyeceği sezon başında teklif yapıldığında belliydi. Uğraşılması bile hata. Vakit kaybı.
2- Vasquez'e uygun maaş verilecekse 2 yıllık kontrat alınabilecek bir risk. Belli sayıda maça çıkınca otomatik uzayacak bir 1+1 opsiyonu teklif edilebilir.
3-Teklif yapılan sağ bek muhtemelen Taylan Bulut. Yedek sağ bek için iki tercihimden birisiydi. (Diğeri Taha Şahin'di zaten biliyorsunuzdur isteğimi :D ) Chealse'den Josj Acheampong için de 2 yıllık kiralama yapacağımız konuşuluyor. Açıkçası pek bilmiyorum çocuğu. +2 için olabilirdi ama o hakkı 2. santrafor için kullanacağımızı düşünüyorum. Taylan ismini Evren söyledi. Kesin değil ama ihtimal varmış. En sağlam duyumculardandır.
4- As sol stoper Udokhai olarak düşünülmemeli. Solskjaer'in oynattığı oyunun asıl sol stoperi Emirhan olmalı zaten. Stoper için vakit sağa harcanmalı.
5- Rıdvan rotasyon için değerlendirilebilir ama potansiyelli 5 milyona sattığımız çocuğun hiç gelişmemiş belki de sakatlık yüzünden düşmüş 24 yaşındaki haline 3-4 milyon vermek akıllı adam işi değildir.
6- Rowe için Marsilya daha yeni 16.5 milyonluk yatırım yaptı. Bize düşeceğini sanmıyorum. Düşse de istediğimiz performansı almayız diye düşünüyorum.
7-rashica ayrılırsa... Yorum yapamıyorum buna.
8-Sancho bize gelmeyecek. İstediği paralar çok yüksek
9-Laurante istemiyorum. Taraftarı tatmin etmeyeceği için kredisi çok düşük olacak. Çok çabuk düşecek.
10-Deniz Gül beğendiğim bir oyuncu. Rotasyon için düşünülebilir ama 10 milyon bonservise çıkarsak kötü olur. Elimizdeki potansiyeli 13e sattık zaten.
11-Emrecan için 2 milyon ödemeye hazır olun. :D

• Like
  • Sad
Tepkiler: akira ve redteror
3 büyükler piyasanın içine ettiler. Yoldan geçen yabancıya 3-4 milyon maaş verdikleri için maaş seviyesi yükseldi. Barış 15 teklif geldiğinde direkt satılması gereken bir oyuncu ancak Barış yerine aynı yaşlarda yabancı bir isim alınacağı zaman bonservissiz yakalasan bile hatrı sayılır imza parası ve Barış'ın aldığının en az 4-5 katı maaş teklif etmen gerekecek ki bu da performansı soru işareti bir isim olacak muhtemelen. Barış Capology verilerine göre 970 bin euro net kazanıyor. Çok düşük bir para bu. Yerli oyuncu getireyim desen Barış seviyesinde ya da yakın yerli kanat sayısı kısıtlı. Piyasa çok kötü çok...
Eee hesabı onlar ödemiyor sonuçta.

• Like
Tepkiler: count alucard
Trabzonun saygı değer büyükleri izin verirse Uğurcan Fbde.

Berke Lille e 5 e gideceğine 3 e transfer etselerdi. Mou zaten İrfanxan da beni götürür demişti. Berke ile irfancan rekabeti birbirlerini daha fazla yukarı çekerlerdi. Şu kaleci fetisini çözmüş değilim . Hedefler belli takımların çapları belli ama kimseyi beğenmiyor taraftar.

kerem gecen sezon her 113 dakikaya 1 g/a
Barış gecen sezon her 191 dakikaya 1g/a

☠️💀☠️💀

Berke Lille e 5 e gideceğine 3 e transfer etselerdi. Mou zaten İrfanxan da beni götürür demişti. Berke ile irfancan rekabeti birbirlerini daha fazla yukarı çekerlerdi. Şu kaleci fetisini çözmüş değilim . Hedefler belli takımların çapları belli ama kimseyi beğenmiyor taraftar.
Fener özelinde Berke olurdu ama GS nin başarılı kalecilerinin hemen hemen hepsi yabancı, ben FB de ise tam tersi, saçma gelecek ama ben bu ekolden gidilmesini doğru buluyorum, he bana sorsan Ederson'u cok mu istiyorsun diye hayır, gönülden geçen Petrovic idi ama hayırlısı.

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü