Bütün haberlerin doğru olduğunu varsayıyorum.
1- Zeki Çelik'in gelmeyeceği sezon başında teklif yapıldığında belliydi. Uğraşılması bile hata. Vakit kaybı.
2- Vasquez'e uygun maaş verilecekse 2 yıllık kontrat alınabilecek bir risk. Belli sayıda maça çıkınca otomatik uzayacak bir 1+1 opsiyonu teklif edilebilir.
3-Teklif yapılan sağ bek muhtemelen Taylan Bulut. Yedek sağ bek için iki tercihimden birisiydi. (Diğeri Taha Şahin'di zaten biliyorsunuzdur isteğimi

) Chealse'den Josj Acheampong için de 2 yıllık kiralama yapacağımız konuşuluyor. Açıkçası pek bilmiyorum çocuğu. +2 için olabilirdi ama o hakkı 2. santrafor için kullanacağımızı düşünüyorum. Taylan ismini Evren söyledi. Kesin değil ama ihtimal varmış. En sağlam duyumculardandır.
4- As sol stoper Udokhai olarak düşünülmemeli. Solskjaer'in oynattığı oyunun asıl sol stoperi Emirhan olmalı zaten. Stoper için vakit sağa harcanmalı.
5- Rıdvan rotasyon için değerlendirilebilir ama potansiyelli 5 milyona sattığımız çocuğun hiç gelişmemiş belki de sakatlık yüzünden düşmüş 24 yaşındaki haline 3-4 milyon vermek akıllı adam işi değildir.
6- Rowe için Marsilya daha yeni 16.5 milyonluk yatırım yaptı. Bize düşeceğini sanmıyorum. Düşse de istediğimiz performansı almayız diye düşünüyorum.
7-rashica ayrılırsa... Yorum yapamıyorum buna.
8-Sancho bize gelmeyecek. İstediği paralar çok yüksek
9-Laurante istemiyorum. Taraftarı tatmin etmeyeceği için kredisi çok düşük olacak. Çok çabuk düşecek.
10-Deniz Gül beğendiğim bir oyuncu. Rotasyon için düşünülebilir ama 10 milyon bonservise çıkarsak kötü olur. Elimizdeki potansiyeli 13e sattık zaten.
11-Emrecan için 2 milyon ödemeye hazır olun.