Beşiktaş çok kötü ya kesinlikle teknik direktör gönderilmeli. Senin kanatların yoksa sistemini değiştir 3-5-2'ye dön bir zahmet. Kesinlikle iyi bir teknik direktör gelmeli Beşiktaşa yoksa bu sene direk kayıp olur maalesef...
İsmail hocam göreve diyorum.Beşiktaş çok kötü ya kesinlikle teknik direktör gönderilmeli. Senin kanatların yoksa sistemini değiştir 3-5-2'ye dön bir zahmet. Kesinlikle iyi bir teknik direktör gelmeli Beşiktaşa yoksa bu sene direk kayıp olur maalesef...
Joa Mario rotasyon icin cok iyi topçu ya, takım kötü olunca gözden kaçıyor ama şu top kontrolünü çoğu topçu yapamaz, ilk 11 başlar demiyorum ama yedekte olmasını hep isteyeceğin türden adam.Onu nasıl attı lan Svenson öyle?
Joa Mario rotasyon icin cok iyi topçu ya, takım kötü olunca gözden kaçıyor ama şu top kontrolünü çoğu topçu yapamaz, ilk 11 başlar demiyorum ama yedekte olmasını hep isteyeceğin türden adam.
Sergen ne diyor ?
İş yapar. Mal alicin çok bilmişlik yapmasa farklı olurdu, neyse...İsmail hocam göreve diyorum.
Sergen gelmek istemiyor galiba yoksa şimdiye gelirdi diye düşünüyorum. Çok rahatına düşkün adam kim bilir nasıl bir imkan ve mümkünler diyarı bekliyor ki gelsin.Ekol tvde takılsın işte Candaşla