Futbol Sohbet

Beşiktaş çok kötü ya kesinlikle teknik direktör gönderilmeli. Senin kanatların yoksa sistemini değiştir 3-5-2'ye dön bir zahmet. Kesinlikle iyi bir teknik direktör gelmeli Beşiktaşa yoksa bu sene direk kayıp olur maalesef...

Bu takıma gelmek isteyecek tek bir teknik direktör var maalesef. O da yaylada ısınma turlarına başlamıştır.

• Like
Tepkiler: Zoro
Joa Mario rotasyon icin cok iyi topçu ya, takım kötü olunca gözden kaçıyor ama şu top kontrolünü çoğu topçu yapamaz, ilk 11 başlar demiyorum ama yedekte olmasını hep isteyeceğin türden adam.

Ben beğeniyorum Marioyu. Rotasyon için düşünüldüğünde ligdeki en iyi 2-3 oyuncudan bir tanesi. 11 seviyesi düşününce yetersiz kalıyor ve çok şey bekleniyor tabi.

• Like
Tepkiler: RedAcT ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü