bu camiasız hokkabaz'ı konuşmaya gerek yok. Ali koç başkanım bunu güzel tufaya getirdi.
bu camiasız hokkabaz'ı konuşmaya gerek yok. Ali koç başkanım bunu güzel tufaya getirdi.
Bizde Mourinho denilen eşek var Reis bir halt olmaz bizim takımdan başta cenabet Ali var. Her türlü olmaz Fenerden!Manunun oyun bizimkine benziyor. Bize de böyle ileride 2 tane tekniği iyi, hızlanan, ortaya yakın oynayacak gerekli durumlarda orta sahada top dağıtmaya katkı sağlayacak vs. Öyle oyuncular olsa oyunumuz daha iyi hale gelebilir. Tabi manunun oyuncularının ayak kalitesi bizim takımın fersah fersah önünde. Uzun toplar ile cok rahat kanat değiştirebiliyorlar.,ileri iyi toplar atabiliyorlar. Orta sahaları da çok teknik zaten.
Usta Manu'yu o kadar övdün merak edip maçı açtım, 15 dakikadır top Arsenal'de.Manunun oyun bizimkine benziyor. Bize de böyle ileride 2 tane tekniği iyi, hızlanan, ortaya yakın oynayacak gerekli durumlarda orta sahada top dağıtmaya katkı sağlayacak vs. Öyle oyuncular olsa oyunumuz daha iyi hale gelebilir. Tabi manunun oyuncularının ayak kalitesi bizim takımın fersah fersah önünde. Uzun toplar ile cok rahat kanat değiştirebiliyorlar.,ileri iyi toplar atabiliyorlar. Orta sahaları da çok teknik zaten.
Uydurma la hayvan gibi manu yükleniyor halaUsta Manu'yu o kadar övdün merak edip maçı açtım, 15 dakikadır top Arsenal'de.
Yoksa Glorfi gerçekten futbol cahili miUsta Manu'yu o kadar övdün merak edip maçı açtım, 15 dakikadır top Arsenal'de.
Şimdi yüklenmeye başladılar.Uydurma la hayvan gibi manu yükleniyor hala
Neden? İsmail oynamıuor ki zaten?Uğurcan Çakır-Ismail Yüksek+artı bir miktar para karşılığı transfer haberi çıktı. Eğer gerçekse Ali koç beyinsizliğini resmen kanıtlamış olacak. Ali defol git aliiii!!!
açıyı kapamamış mı?manu, ayağı kötü olduğu için de gea'yı yolladı ve artık de gea beddua mı etti, kara büyü mü yaptı bilinmez ama o gün bugündür kaleci konusunda yüzü gülmüyor manu'nun. arsenal tutuk başlamıştı maça ama altay sağ olsun öne geçtiler.