Futbol Sohbet

onlar alışkın kollanmaya. Duran'ın pozisyonu ile Amrabat'ın pozisyonları bu lig'in temiz olmadığının en büyük kanıtı. biz 2 penaltı aldık mesela ikisi de herkes tarafından taraflı taraflı penaltı olarak yorumlandı. Helal olsun Göztepe'ye pabuç bırakmadı bunlara.

İlk haftalardan şunların çetelesini tutmak lazım, şöyle geçen 10 hafta üzerine Fener aleyhine bir hata yapılınca yapı oluyor. @ErsiN.

• Haha
Tepkiler: Whitebear D
Singo çekmişiz diyorlar, yalan mı doğru mu 1 2 güne anlaşılır.

manu, ayağı kötü olduğu için de gea'yı yolladı ve artık de gea beddua mı etti, kara büyü mü yaptı bilinmez ama o gün bugündür kaleci konusunda yüzü gülmüyor manu'nun. arsenal tutuk başlamıştı maça ama altay sağ olsun öne geçtiler.

Cunhayı beğendim mbeumo da fena değil. Manu geriden iyi oyun kuruyor orta sahayı çok hızlı geçiyorlar. Arsenalin hücum organizasyonlarını pek beğenmedim

Ustam yapacak başka bir şey yok ki. Fenerbahçe maalesef küçük bir Türkiye oldu artık. Kulüpteki koltuğunu asla bırakmaya niyeti olmayan bir lider, takımı değil menfaatini düşünen satın alınmış kongre üyeleri, sürekli dış güçler ve yapı diyerek taraftarı konsolide etmeye çalışan satılmış fb medyası ve bu süreçte rezalet yönetilen ve rezalet transferler yapılan bir kulüp. Gsyi sevmiyorum. Minik kardeşleri trabzonspordan tüm kalbimle nefret ediyorum ama güncel fenerbahçe de özellikle kobani olayından sonra desteklenecek bir kulüp değil maalesef. @Crocus ustamla Beşiktaştan devam. Akşam maçımız da var. Ardasız eyübe 4 atarız rez.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü