Futbol Sohbet

Turu kim geçer?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anketin kapanma tarihi: .
12+2'yi galiba 14+2 yapacaklar, bir transfer dönemini takımlar beceremedi diye yine kural değişikliği yapıyorlar, ligi de sirk, yönetimi de.

• Like
Tepkiler: justahuman
Neredeyse tüm yorumcular İlkay için ölüp bitiyor ben tam tersi düşünüyorum.Oturmuş takıma büyükbaş topcuya ihtiyaç yok.Bu kadar veteran topcu varken gerek yok gerek yok... Herşey iyi giderse maks 2 yıl katkı verecek diye zaten yaşlı olan GS ortasahasına birde İllkay eklemenin mantıklı bir tarafı yok.

Stoper ve kaleciye yüksek meblayı gözden çıkarmalı, aksi halde almasın daha iyi ikinci Cuesta vakası olur o bölgelerde risk alamayız. 10 numara ve ortasahada riske girme şansımız var düşük maliyetli, 2 genç scout hamlesi yapması lazım. Birini tuttursak 10 yıl oyuncu aramayız. 3 senedir yanlışlar yapıla yapıla artık belli bir tecrubeye ulaşılmış olması lazım. Ne tarz oyuncular lazım biliyorsun, ne kadar paralar ödemen erektiğini biliyorsun. Lemina seneye sözleşmesi bitiyor Torrik yaşlandı gün geçtikce ŞL seviyesinden düşücek (Çoktan düştü de neyse...) Uzun vadeli düşünemezse yönetim bu takımdan hiç bir halt olmaz.

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü