Futbol Sohbet

Semedo geldiğinde demiştim, GS alsa sevinirdim, FB'liler beğenmiyor diye. En azından iki sene iyi iş yapar. Bu sene gayet iyi transferler yaptılar. GS ve FB arasında çok fark yoktu. GS Mertens'i kaybetti Sane'yi aldı. Bence takım daha geride şimlik. FB ise şuan daha iyi takım. Mevcut durumda bence hala GS daha iyi ama yine de Ali Başkan'ın hakkını ödeyemezler. Yeni transferler de gelecek. Diline hakim olmayı bilmiyor ama kulubü için her şeyi yapıyor cefakar Ali
savunması biraz sırıtsa da iyi topçudur semedo ve yanlış hatırlamıyorsam geldiğinden beri de as oyuncusuydu wolves'un. hee fizik kalitesiyle oyuna fark kattığı için allah göstermesin ciddi bir sakatlık yaşarsa eğer dönme ihtimali düşük ama ilk maçta da bu maçta da çok iyiydi.

osimhen gerçeğini dışarıda bırakırsak eğer gs ile fb arasındaki temel fark mental. bir kaos yaşandığında veya işler kötü gittiğinde gs genellikle yaşananlarda daha güçlü çıkabilirken fb anında dağılıyor.

• Like
Tepkiler: justahuman
@kaizokuou youtubeda yorumunu gördüm

b8yj42e.jpg

Neyse bu kadar sevinç yeter. Benfica bizi kesin eler maalesef...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü