Glorfindel
★★★★
@Whitebear D @Kurorobenficaya başarılar diliyorum şimdiden. feyenord yerine koçspor gelmesi işlerini kolaylaştırdı.
@Whitebear D @Kurorobenficaya başarılar diliyorum şimdiden. feyenord yerine koçspor gelmesi işlerini kolaylaştırdı.
savunması biraz sırıtsa da iyi topçudur semedo ve yanlış hatırlamıyorsam geldiğinden beri de as oyuncusuydu wolves'un. hee fizik kalitesiyle oyuna fark kattığı için allah göstermesin ciddi bir sakatlık yaşarsa eğer dönme ihtimali düşük ama ilk maçta da bu maçta da çok iyiydi.Semedo geldiğinde demiştim, GS alsa sevinirdim, FB'liler beğenmiyor diye. En azından iki sene iyi iş yapar. Bu sene gayet iyi transferler yaptılar. GS ve FB arasında çok fark yoktu. GS Mertens'i kaybetti Sane'yi aldı. Bence takım daha geride şimlik. FB ise şuan daha iyi takım. Mevcut durumda bence hala GS daha iyi ama yine de Ali Başkan'ın hakkını ödeyemezler. Yeni transferler de gelecek. Diline hakim olmayı bilmiyor ama kulubü için her şeyi yapıyor cefakar Ali
Fenerbahçe deprem meyvesi mi yedi? WB'ye eksi yazabilir. @Whitebear DBir Beşiktaşlı olarak objektif bir şekilde yorumluyorum. Bu Fenerbahçe, Galatasaray'a 7,8 atar
bunlar yalan haber zaten yapan kişiye baksan yeter. 2 senedir ben diyorum 35m diye inanmadınız.
bizim beşiktaş saflarına geçmemiz ahrazbahçenin işine gelmiş gibi. benfica cobanispora elenirse glorfindel bizi infaz eder ustam..Bir Beşiktaşlı olarak objektif bir şekilde yorumluyorum. Bu Fenerbahçe, Galatasaray'a 7,8 atar
Çocukken geceleri kısık sesle gizli gizli dinlerdim
En azından denemiş olduk.Neyse bu kadar sevinç yeter. Benfica bizi kesin eler maalesef...