Futbol Sohbet

ilk 24 tamamen şans. Ama bizim td nin hedefi büyük koyması iyi oldu. Inter final oynadıysa falan diyor . Ne alaka yani…

Juventus'tan sonra okumadım reyiz helal et
eskinden yorumlarımı hep destekler beğenirdin
ilk 24 tamamen şans. Ama bizim td nin hedefi büyük koyması iyi oldu. Inter final oynadıysa falan diyor . Ne alaka yani…
böyle bir kadro kurup tamamen şans diyemezsin üzgünüm. Okan Buruğun hedefini yüksek tutması tamamen vizyonunun göstergesi. Böyle başarılı olunur.Bakalım olacak mı

• Sad
Tepkiler: Crocus
İlah gibi görülen Sabun'a kaç kere twit sildirmişliği var, özelden ağlatmışlığı var, sağlam kaynaktır Samoş GS için.
Geçen sene iyiydi de bu sene pek aktif değildi.

Gazeteci Aslan ve Metin var. GS muhabirlerinin yazmadığı veya örtülü yazdıklarını bunlar açıktan yazıyor. Ama çok fazla goy goy yapıyor ve etkileşim kasıyorlar, bu yüzden çekilmiyorlar. Bu samiyen de öyleydi zaten. Bu senenin samiyeni oldular.

• Like
Tepkiler: RedAcT
3g, 2b, 3m almış 24 ve 25. sıradaki. Sonuncu bitiren de Young Boys. Galatasaray'ın yenemediği takım.

RFS gibi facialara bakarak 4. torbadan 2 galibiyet elde etmek garanti değil. İlk 24 çok kolay bir şey değil yani şampiyonlar liginde

Osimhen Türk futbol tarihinin açık ara en büyük transferidir. Bu kadroda tarihin en iyi kadrosudur.
Galatasarayın şampiyonlar liginde çoğu takımdan daha iyi kadrosu var. Örnek veriyorum bence Juventusun kadrosundan daha iyi bir kadrosu var. Ya da Leverkusen. PSV , Ajax , Monaco ve diğer alt takımlardan bahsetmiyorum bile. Bu takımın kağıt üstünde ilk 24e girmesi lazım. Hatta çok iyi bir kura ve formla diğer turu da geçebilir bu kadro. Olası bir başarısızlıkta reaksiyon ne olur tahmin edemiyorum ama bence başarısız olmak zor.

Herkes diyor ki Apokerim çok ağır. Marqınhosta ağır ama nedense 1-1 kaldığını görmüyoruz, yanında Pacho var yani. Tamamen savunmada nasıl kurgulandığınla ilgilidir bu. Türk oyuncuları olduğundan aşağıya çekiyoruz hep. Mesela Barış Alper. Adam bence Saneden daha değerli ama öyle bir değeri kimse göstermiyor bizim çocuk diye. Sonra neden düşük fiyat çekiyorlar bize diye ağlıyoruz. Bana çok garip geliyor.
Bu kadro nasıl tarihin en iyi kadrosu olabilir hocam beklerin eren elmalı ve jelert stoperde de pocikerim var :d

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü