Sakata Gintoki
★★★
50 milyon cukkalasak bile kasaya bunun yüzde sekseni girecek Keçiörengücü’nün payı yüzünden. Zamanında bu adamlar ile şartları yeniden konuşup yüzde yirmilik pay için 3-4 milyon euro sıkmayan yönetime yazar bu hata.
50 milyon cukkalasak bile kasaya bunun yüzde sekseni girecek Keçiörengücü’nün payı yüzünden. Zamanında bu adamlar ile şartları yeniden konuşup yüzde yirmilik pay için 3-4 milyon euro sıkmayan yönetime yazar bu hata.
Söz konusu araplar olunca o 35, 50 olmalı.Şahsen barışta benim göremediğim ne görülüyor bilmiyorum ama barış maksimum 35 eder bence
Oyuncu alırken Gardi, satarken Cuesta'nın menajeri ile iş yapmak lazım (( :
Bu adamın menajeri Seçil Erzan'dan buyuk dolandırıcı, Gardi'yi falan bırakın bu adamlar çalışın
Bence de 25 civarı arapları dahil ederek 35 demiştim. Joker konusunda haklısın ama. Çok astronomik bir teklif gelmediği müddetçe satılması zarar verecektirSöz konusu araplar olunca o 35, 50 olmalı.
Bence Barış'ın ederi 20-25 civarı. Ama satmak istemeyen ve takımı için çok değerli ve joker oyuncuyu alıyorsa daha fazlasını vermen gerekir. Bu yüzden gelen teklifleri reddederek doğru yapıyorlar bence.
Messi yine daha fazla almışPessi'ciler ağlıyor
Usta bi sen bir de @Glorfindel hiç anlamıyorsunuz bu spordan ya. Olsun biz sizi böyle sevdik.Pessi'ciler ağlıyor
Kardeşim barış 40 milyon diyenlerın anladığı spordan anlamamak ile gurur duydum xDUsta bi sen bir de @Glorfindel hiç anlamıyorsunuz bu spordan ya. Olsun biz sizi böyle sevdik.
O da saçma yav dnsbabahaKardeşim barış 40 milyon diyenlerın anladığı spordan anlamamak ile gurur duydum xD