Futbol Sohbet

Reyis bu Vardar, St Patrick bildiğin TFF 2. Lig takımı. YB'yi bizim lige koysan ilk 5'e oynar. Seviyeyi oradan çöz diye söylüyorum.

Ona rezillik demeyen mi var dinazor reis de, şu takım süper ligde küme düşmeye oynar kafadan, baya rezillik bu da
İyide adamlar elenmediler ki daha bi yarı var. Üstelik bjk biz uçuyoruz kaçıyoruz, domine ediyoruz diye de takılmıyor adamlar baya mütevazılar yani xD

İyide adamlar elenmediler ki daha bi yarı var. Üstelik bjk biz uçuyoruz kaçıyoruz, domine ediyoruz diye de takılmıyor adamlar baya mütevazılar yani xD
Elenmesi zaten Vardar, Ostersunds gibi bir rezalet olur, kendi evlerinde 2 gol yemeleri bile facia diyorum bu takımdan, tarihte karşılaştıkları en büyük rakip Beşiktaş, öyle düşün seviyelerini

Olayın vahametinin daha net anlaşılması için Young Boys vs St Patrick kadro değeri veriyorum beyler. Bonus olarak birde TFF 2. Lig takımı.

hao7m19.png

1a9pqrv.png
oelc2h7.png

• Haha
Tepkiler: count alucard
Elenmesi zaten Vardar, Ostersunds gibi bir rezalet olur, kendi evlerinde 2 gol yemeleri bile facia diyorum bu takımdan, tarihte karşılaştıkları en büyük rakip Beşiktaş, öyle düşün seviyelerini
İlk maçın verdiği gevşeklik var baksana statta bile üç beş kişi var.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Olayın vahametinin daha net anlaşılması için Young Boys vs St Patrick kadro değeri veriyorum beyler. Bonus olarak birde TFF 2. Lig takımı.

hao7m19.png

1a9pqrv.png
oelc2h7.png
Ostersund'a da bak 😲 Arsenal'ı yenmiş ahaha diye kapatmak olur mu hiç, Patrick ile aynı değerde

Fenerbahçe şampiyon olduğu sene Fethiyeye, siz de Fatih hoca ile Denizli'ye elendiniz. İkinci lig takımı da eler yani olur öyle ✌🏻

Farklı galibiyet sonrası olabilir böyle. Maçı izlemiyorum oyun nasıl bilmiyorum ama prah da 1-2 mesela az berabere

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü