Futbol Sohbet

Bunlar norvecliyi yiyecek gibi, hocama görev düşermi diye şeyettim de maçı izlemiyordun yalım.
Hoca gelmez bjk ye. Belki artık yat yat yorumcuya bağladık diye korkarsa gelir. Ama sanmıyorum. Suanda gelmesi saçma olur bjk 40 milyon bonservis harcadı 2 oyuncuya. Hoca bu paraya bütün 11’i çözerdi valla…..

• Like
Tepkiler: Sesshomaru
Biri gidip raşitsa'ya kardeş her top eline geçince 20103012983179834275987318937123 adım topu sürmek zorunda değilsin demeli.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Muçi'yi kurban bayramında kesip yerine kardeşini mi getirdiler bu topçuya ne olmuş böyle.

Beşiktaş bu senede bitik.

Son düzenleme:
Beşiktaş çok kötü ya kesinlikle teknik direktör gönderilmeli. Senin kanatların yoksa sistemini değiştir 3-5-2'ye dön bir zahmet. Kesinlikle iyi bir teknik direktör gelmeli Beşiktaşa yoksa bu sene direk kayıp olur maalesef...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü