Fenerbahçe Dorgeles Nene için 15m civarı teklif yapmış, umarım gelir çok değerli oyuncu.
Benficada göreceğiz. Fb yi destekiyorum avrupa da siz de gelin şampiyonlar ligine. tek dalga geçmek olmaz hem avrupada devam ederseniz lig sizin yine yalan olur. :dKardeşim daha 2 gün önce 250 milyonluk takım eledik lütfen![]()
Benfica'ya toteme gerek yoktu be dostum zaten geçecekler içimizden xDBenficada göreceğiz. Fb yi destekiyorum avrupa da siz de gelin şampiyonlar ligine. tek dalga geçmek olmaz hem avrupada devam ederseniz lig sizin yine yalan olur. :d
Bedava forma veren bile yok nasıl bir fon. :d Hayrına Sane Osihmen ya da aşk adamı forması var bende neyse o kalsın alan yok ki. :dGs seni fonluyor mu la doğruyu söyle :d
Valla totem yapmıyorum 1 ay önce de dedim fb katılsın istiyorum diye. feyenord 3 farklı kazanırsınız da dedim. Benfica elenmeyecek takım değil. şansa bir gol atıp otobüs çekse yeter eskisi gibi .Benfica'ya toteme gerek yoktu be dostum zaten geçecekler içimizden xD
Kalecilerimiz çok kötü, rangers maçındaki irfancan hala kabuslarıma giriyor.Valla totem yapmıyorum 1 ay önce de dedim fb katılsın istiyorum diye. feyenord 3 farklı kazanırsınız da dedim. Benfica elenmeyecek takım değil. şansa bir gol atıp otobüs çekse yeter eskisi gibi .
İlk gün dedik LivaKova diye ama timsah kabul etmedi. Yerli Uğurcan ya da berkeyi alacaktınız hata ettiniz. belli olmaz. turu geçerseniz bizden çok para alacaksınız galibiyetlere göre değişir ama geçsin isterim. Gelen 50m i nasıl olsa yönetim hiç eder yoksa fb güçlenir vb diye aklıma bile gelmiyor. Geçsin gruplarda tek dalga konusu biz olmayalım. .dKalecilerimiz çok kötü, rangers maçındaki irfancan hala kabuslarıma giriyor.
Para'nın bi önemi yok zaten ne olacak batacak mıyız, batacak mısınız xDİlk gün dedik LivaKova diye ama timsah kabul etmedi. Yerli Uğurcan ya da berkeyi alacaktınız hata ettiniz. belli olmaz. turu geçerseniz bizden çok para alacaksınız galibiyetlere göre değişir ama geçsin isterim. Gelen 50m i nasıl olsa yönetim hiç eder yoksa fb güçlenir vb diye aklıma bile gelmiyor. Geçsin gruplarda tek dalga konusu biz olmayalım. .d
Doğrusu bu olacak ustamBedava forma veren bile yok nasıl bir fon. :d Hayrına Sane Osihmen ya da ırz düşmanı forması var bende neyse o kalsın alan yok ki. :d