Futbol Sohbet

Osimhen 1 tane gol atsın la. Adam sinirlenince ben buradan gerildim. Kaçan her golde saydırıyor.

Yine ofsaytman döndü. Olm senden hızlısı mi at gibi koşuyorsun 2 adım geriden gel. Barış asisti de yedi. Boş kale kafa vuramadi

Sara eleştirme işini bari sahanın en iyisiyken azaltalım gençler.. Ne yaptığı 10 numara koşularını ne de paslarını değerlendirebildi takım.
Günay iki kurtarışı da kritikti ama özellikle ikincisi aha gol derken çıkarttı. Üstüne geliyor gibi olsa da açıyı çok iyi kapatmasa yerdi. Kimi alırlarsa alsınlar Günay'dan iyi bir isim bulsunlar yeterli olur. Bu maç Sara ile birlikte en kritik performans onlarındı bence.

Oyunun genel manada kötü olması iki kanadın da ve Lemina'nın biraz aksaması. Kanatların iş yapamaz ve onları kullanamazken set kuramazsın. Hem Sane hem Yunus sonradan biraz hareketlendiler ama maalesef kötü oyunun sebebi onlar. Barış ve Sallai dinamoları alıltırdıkları enerjide devam ediyorlar maşallah.

@Zoro
Bu ne iş böyle ya

Bi maç penaltı
Diğer maç kırmızı

Ganyotçunun dediği gibi galiba

Hayırlı işler, alışverişler :cool:
Reis az önce izledim ilk golden önce Barış Alper topu elle alıyor. Elle gol jokeri, penaltı jokeri, kırmızı jokeri bunca jokerle nasıl başedecez bilemiyorum...

Osimhen'e çok üzüldüm. Irz düşmanı girdi. Bedavadan attı golü (( :

Bu arada fazla kilosu yok diyen kördür.

Torreira ofsayt diye topu Osimhen'e atmadı çıldırıyorum dflfhjdklhjk

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü