LoveCook
★★
Valla kanal yapar falan bilemem de, Nihat bulaşmaz bu tarz işlere, sevmeyebilirsin anlarım ama baya doğrucu davut kendisi.Twitter da falan en baba tweet bile görüntüleyen kişi sayısının yüzde 10’udur beğeni sayısı .Burada neredeyse yüzde 50’si. Kesinlikle hile hurda var. Nihat ın yorumculuğundan da nefret ediyprum mimikleri anlatıs şekli çok abartı ve kasıntı geliyor izlerken yoruluyorum .
Ulan Sara, maçta böyle koşamıyorsun. Leylek ayak bile yakalayamamış (( :Golün farklı açısını buldum Sara yine asistin asistini yapıyor. : (
Barış Alper'in elle bile olsa topu önüne alması büyük artı yazar oyuncuya xDReis az önce izledim ilk golden önce Barış Alper topu elle alıyor. Elle gol jokeri, penaltı jokeri, kırmızı jokeri bunca jokerle nasıl başedecez bilemiyorum...
Valla ekrana getirmediler he, sonradan twitterdan gördüm, iptal edilmesi lazım golün, ikili mücadelede ama el surata geliyor.Barış yine hayvanatlık (faul) ile gol atmış :d hiç şaşırtmıyor. Kırmızı doğruymuş ama ona şaşırdık :d
Cok endişelenmiyorum ya, fiziksel olarak da tam değil, genel olarak dünkü maçta takım kopuktu, biraz daha alışınca ve bizimkiler daha ciddi oynayınca yorum yapariz, kazık mı değil mi diyeGereksiz güzellemeye gerek yok. Problem Sane'nin kendisinde. Kısa pasları kendisi dahil hiçbirinin kontrol edemeyeceği sertlikte. Kilit pas denemeleri ya adamın fazla önüne ve yetişemeyeceği hızda ya da arkasına.
Çabuk karar verip oynaması güzel ama ciddi bir ayara ihtiyacı var. Aşılamayacak şey değil ama böyle devam ederse sıkıntı.
Adam güçlü güçlü, ingiltere de bunlara faul verilmezBarış yine hayvanatlık (faul) ile gol atmış :d hiç şaşırtmıyor. Kırmızı doğruymuş ama ona şaşırdık :d