Futbol Sohbet

Ne jokeri la Fener gs ile bir mi bize vermezler :/ maça muhtemelen bayağı bir oyuncu değişikliği ile çıkacak bir tahminim yok o yüzden. Çağlar ile djiku anlaşamayıp gol yiyebilirler :d
Sırf FB maçını izleyelim yüksek reyting yapsın diye öyle söylüyorsun. Asıl bu hafta erteleme lazımdı. Bu TFF niye böyle mal ya.

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
  • Haha
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
  • Love
Tepkiler: Whitebear D
Bu arada bugün ki maçta inşallah ne lehimize ne aleyhimize hakem hatası olmadan güzel oyun ve skorla kazanırız. Haydi Fenerbahçem başarılar. Gerçi Mourinho iyi oynadığımız maçtan sonra hep batırıyor ama olsun yine de başarılar takım (y)

Bu arada bugün ki maçta inşallah ne lehimize ne aleyhimize hakem hatası olmadan güzel oyun ve skorla kazanırız. Haydi Fenerbahçem başarılar. Gerçi Mourinho iyi oynadığımız maçtan sonra hep batırıyor ama olsun yine de başarılar takım (y)
Bu kadar iyi niyet fazla bu memlekete, ben 2 tane penaltı 2 tane kırmızı kart istiyorum xD

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Bu kadar iyi niyet fazla bu memlekete, ben 2 tane penaltı 2 tane kırmızı kart istiyorum xD
Kırmızıya penaltıya falan gerek yok, bu akşam Göztepe'nin tek kazanma koşulu Ali Koç'un geçen seneki maçta yaptığı gibi sahaya atlaması. Ali Koç sahaya atlamazsa Fener alır.

• Haha
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü