Futbol Sohbet

İnstagramda başkanımız başkanımız reklamına başlamış Fenerbahçe resmi hesabı. :( Adminleri de kovun Saadettin başkanım

• İmza
Tepkiler: Zoro
Bu arada bugün ki maçta inşallah ne lehimize ne aleyhimize hakem hatası olmadan güzel oyun ve skorla kazanırız. Haydi Fenerbahçem başarılar. Gerçi Mourinho iyi oynadığımız maçtan sonra hep batırıyor ama olsun yine de başarılar takım (y)
Göztepe deplasmanı Benfica maçından önce iyi oldu Fenerbahçe’nin ligte çıkabileceği en zor maçlardan biri Göztepe deplasmanıdır. 3-1 fb alır diyorum .

• Wow
Tepkiler: Zoro
Bizim ilk haftalarda karar çıkmadı, gündem de olmadı. Şu gündem den sonra, takımlar başlar saniyeler sayıp vdeo atmaya. Karar güzel aslında ama kaos futbolumuza nasıl bir etkisi olacak bakalım. Golden önce 8 saniye tuttu, VAR müdahale etmedi haberleri okuruz gibi (( :

Ama uygulanması gereken önemli bir kural

Bizim ilk haftalarda karar çıkmadı, gündem de olmadı. Şu gündem den sonra, takımlar başlar saniyeler sayıp vdeo atmaya. Karar güzel aslında ama kaos futbolumuza nasıl bir etkisi olacak bakalım. Golden önce 8 saniye tuttu, VAR müdahale etmedi haberleri okuruz gibi (( :

Ama uygulanması gereken önemli bir kural

Bu değil de Fifa world cup’taki hakemin var sonrası kararını açıklama muhabbeti çok iyi ve verimli. Maç izlerken hakem kararlarıyla beraber daha fazla kural öğrenir izleyiciler .

İnstagramda başkanımız başkanımız reklamına başlamış Fenerbahçe resmi hesabı. :( Adminleri de kovun Saadettin başkanım
Ali Koç'u defedersek fakir sevindirecem ahdım var vallahi yeter ki defolsun gitsin. Sadettin Saran başkan olsun bir kez de onu deneyelim nolacak.

• Like
Tepkiler: Aiden
Boş tartışmalara girmemek gerektiğinin güzel bir örneği. Bana göre pozisyon kırmızıya daha yakın. Maç esnasında da sadece kötü darbe aldı demiştim. Bilinçli olmadığını ve topla ilgisiz olmadığını düşünüyorum ve dengesiz kaldığı için çekmeye de fırsatı olmuyor. Ama şiddeti çok fazla bu yüzden kırmızıya yakınım. Türk hakemlerin çoğu ise kırmızı dedi sanırım. Belki de hepsi.

Bu kadar "net" ve tartışmasız karar bile tecrübeli ve itibarlı bir hakem detaylı analiz edip sarı diyebiliyor. Bu yüzden hakemlerin kararına mümkün mertebe saygı duyup, nasıl iyi hakem yetiştiririz, nasıl cazip bir meslek haline getirip yeni hakem yetiştiririz bunun peşine düşülmesi lazım. Türkiye gibi bir futbola tapan ülke de spor liselerinde başta hakem etiği olmak üzere bu alana gençler yönlendirilmeli. Çok alt liglerde de ülke genelinde iyi maaşlar olursa, kısa sürede dünya genelinde itibarlı hakemler çıkarabiliriz. Çekirdekten yetişen çocuklarda, bebeyken fenerli/gsli muhabbeti de olmaz vs.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü