Futbol Sohbet

Ya mou kafana sıçayım ya. Herif sanki real deplasmanına gitmiş gibi geri yaslanarak oynuyor. Güya enerji koruyacak lan böyle enerji mi korunur ya

• Like
Tepkiler: Zoro ve Daredewill
Ortasahada presi yapan, koşan, ayakta tutan bir o var işte.

Takım tamamen geri gitmiş,

Sağ kanat- Sol kanat vesaire ölmüş resmen takım. Bu takım Benfica'da böyle oynarsa ilk maçtan tur biter.
Benfica maçı belli olmaz. Havası farklı olur ama bu maçta daha kaleye tehlikeli aksiyon yok sizin ben anlamadım nasıl gol atacak bu takım.

Bir de mou bırakıp içeri 5 dk önce niye gidiyor. Prostat mi bu adam WC ye mi gidiyor. Hiç ciddiye almıyor.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Benfica maçı belli olmaz. Havası farklı olur ama bu maçta daha kaleye tehlikeli aksiyon yok sizin ben anlamadım nasıl gol atacak bu takım.

Bir de mou bırakıp içeri 5 dk önce niye gidiyor. Prostat mi bu adam WC ye mi gidiyor. Hiç ciddiye almıyor.
Bilmem kaç milyon verdiğin mal rakibe dirsek atarsa ben de girerim içeri.

45 dakikayı çöpe attım hayatımdan yeter bana bu kadar tırt ligi.

@Zoro kardeşim Allah kurtarsın ben ligi kapattım hadi iyi seyirler size xD

• Like
Tepkiler: Zoro
Göztepe çok pres yaptı çok yoruldu ama bir gol atsalardı maçın rengi çok değişirdi. Sahada 1-0 dan çevirecek bir fb varmış gibi durmuyor. Kim ilk golü atarsa kazanır bence.

@Zoro kardeşim Allah kurtarsın ben ligi kapattım hadi iyi seyirler size xD
Gerçekten Mourinho boktan bir teknik direktör hala akıllanmaz mı insan olan ya. Reis bu Fener anca sövdürür ligde. Avrupada da bilinmez bir takım ama Benfica her türlü eler bizi...

Duran durduk yere 10 kişi bırakıyordu. Isınamadım ben kendisine. Maç fazla sert ve gergin.

Bir de UEFA organizasyonundaki gibi hakemin alanına itiraza gelene kaptan dışı kart verilmeli artık. Al Musrati Monaco'da sadece konuştu diye ikinci sarıyı yemişti. Biraz otoriter olmaları lazım

• Like
Tepkiler: Glorfindel ve Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü