Glorfindel
★★★★
Ya mou kafana sıçayım ya. Herif sanki real deplasmanına gitmiş gibi geri yaslanarak oynuyor. Güya enerji koruyacak lan böyle enerji mi korunur ya
Benfica maçı belli olmaz. Havası farklı olur ama bu maçta daha kaleye tehlikeli aksiyon yok sizin ben anlamadım nasıl gol atacak bu takım.Ortasahada presi yapan, koşan, ayakta tutan bir o var işte.
Takım tamamen geri gitmiş,
Sağ kanat- Sol kanat vesaire ölmüş resmen takım. Bu takım Benfica'da böyle oynarsa ilk maçtan tur biter.
Göztepe topu bırakıp hata yapmanı bekliyor mecbur geriye yaslanıyorsun.Ya mou kafana sıçayım ya. Herif sanki real deplasmanına gitmiş gibi geri yaslanarak oynuyor. Güya enerji koruyacak lan böyle enerji mi korunur ya
Bilmem kaç milyon verdiğin mal rakibe dirsek atarsa ben de girerim içeri.Benfica maçı belli olmaz. Havası farklı olur ama bu maçta daha kaleye tehlikeli aksiyon yok sizin ben anlamadım nasıl gol atacak bu takım.
Bir de mou bırakıp içeri 5 dk önce niye gidiyor. Prostat mi bu adam WC ye mi gidiyor. Hiç ciddiye almıyor.
Gerçekten Mourinho boktan bir teknik direktör hala akıllanmaz mı insan olan ya. Reis bu Fener anca sövdürür ligde. Avrupada da bilinmez bir takım ama Benfica her türlü eler bizi...@Zoro kardeşim Allah kurtarsın ben ligi kapattım hadi iyi seyirler size xD