Futbol Sohbet

Benfica maçı da gitti. Erken gol yemeye bakar, Bilbao maçına döner. Hazırlan Ali, gidiyorsun

Maç sonunda penaltı alıp onu da kaçırmak tam fenere yakışır hareket olmuş. İyi ki Beşiktaşlı olmuşuz bu sene en azından sinir stres sahibi olmadan maçların ilk yarısında kaybedeceğiz puanları @Crocus

Sgsjsgs mackolikten maç mı izliyon. Kırmızının biri yedek kulübesi gidip onu da yazmış :d geseli olarak bu yorumu yapman da ayrı bir olay....
Ne izlicem olum Fener maçını. Aynı sizin gibi yorum yapıyorum işte fhsbdbsbsbs

Derbi ve Avrupa maçlarına bakıyorum onun dışında Gs maçlarını da izlemiyorum ki ben dbsvsvsvs

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Kanat olmadan oynayamazsın bu kadar basit.
İnatla kenat orta denememiz çıldırttı rakibin üstüne top sürüp, şok press yapıp faul almaya çalışacaksın Gs bunu yaparak yıllardır ligi domine ediyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü