Futbol Sohbet

Geçenlerde chatgpt ye fidye yazılımı ile şiftelenen dosyaları deneme yanılma yoluyla kurtarma ihtimalini sorduğumda dünyadaki bütün pc leri toplasak hepsi de saniyede bir trilyon işlem yapsa şifrenin bulunması için evrenin yaşı kadar süre gerekir demişti. İşte senin bu dediğinin ihtimali de aşağı yukarı o kadar :D
Hayal kurmama bile izin vermiyorsun vicdansız :D

• Like
Tepkiler: Skywalker
Dikine dripling yapan wondersik orta saha, bayıldım, ayağına top çok yakışıyor ama pas kalitesi kötü gibi, bir de biraz fizik olarak da ufak duruyor, bizim lig sert gelebilir ama 19 yaşında imiş, gelir gelmez fark yaratır mı soru işareti ama yanına iyi bir pasör ile iş yapabilir. Biraz daha fizik de yaparsa, dadından yenmez.
Ben de pas noktasında takıldım. Yanında tecrübeli biri olsa gözüm kapalı kabul ederim. Oyuncu pişerken ateşi harlayan tecrübeli oyuncu belirler biraz gelişimini.

Ekleme: bana 19 yaşındaki Abdülkadir Ömür'ün top sürüşünü anımsattı bu çocuk.

• Like
Tepkiler: RedAcT
Hayal kurmama bile izin vermiyorsun vicdansız :D

Rakibin kasımpaşa olması sebebiyle ihtimal o kadar düşüyor. Üç İstanbul takımını saymazsak başakşehirle bu takım en kolay doğranacağımız iki takımdır :D allahın Kocaeli maçında bile olanlar ortada. Onun dışında ortaya koyacağımız oyun beni daha çok düşündürüyor. Ne yapıp edip nwakaeme yi sakatlamayı başardılar. Şu adamın maksimum otuz dakikalık oyuncu olduğunu sadece teknik ekip göremedi nedense. Bakalım ne yapacaklar bundan sonra.

• İmza
Bu sezon antalyasporluyum bi de memleketimden doalyı Rize. Kesinlikle fenerbahceyı pardon Koçbahçeyi desteklemıyorum. Bundan sonra bende iyi gün taraftarıyım.

• Like
Tepkiler: Zoro
yetenekli, cesur ve hızlı. kaç para vereceksiniz bilmiyorum ama çok maliyetli değilse eğer yatırım yapılabilecek bir topçu ve topla vedalaşmayı öğrenir ve çevre görüşünü geliştirirse eğer en fazla 2 yıl sonra çok iyi paralara satabilirsiniz ama pas ve çalım tercihlerine sabredilmesi, gole sebep olmayan hatalarının görmezden gelinmesi lazım ki oyuncunun, çok da sorun yaşamayacağını düşünüyorum bu konuda ts taraftarıyla çünkü ts taraftarı böyle oyuncuları sever.

• Like
yetenekli, cesur ve hızlı. kaç para vereceksiniz bilmiyorum ama çok maliyetli değilse eğer yatırım yapılabilecek bir topçu ve topla vedalaşmayı öğrenir ve çevre görüşünü geliştirirse eğer en fazla 2 yıl sonra çok iyi paralara satabilirsiniz ama pas ve çalım tercihlerine sabredilmesi, gole sebep olmayan hatalarının görmezden gelinmesi lazım ki oyuncunun, çok da sorun yaşamayacağını düşünüyorum bu konuda ts taraftarıyla çünkü ts taraftarı böyle oyuncuları sever.
5-7 M € aralığında bir meblağ konuşuluyor. Tabi biz antrenmanda görmeden inanmıyoruz transfer olduğuna.

• Like
Tepkiler: akira
  • Like
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü