Futbol Sohbet

Stoper'de geliyor şimdi.
Kadro'da şu an Taylan dahil 18 yabancı oldu. Taylan Türk milli takımını seçince 17 olacak ki başvuru yapılmıştır herhalde.

Mert - Ersin - Emre - Emir
Svenson - Taylan - Arda Berk Özüarap
Djalo - Pulista - Tayyip - Necip
Emirhan - Udokhai - Emrecan Uzunhan
Rıdvan - Jurasek
Ndidi - Demir Ege - Al Musrati - Amir - Onana
Orkun - Kartal - OX - Salih
Rafa - Muçi - Joao Mario
Yeni Transfer - Rashica - Arroyo
Yeni Transfer
Tammy - Bilal Habeşi - Hekimoğlu

Şu anki kadro bu şekilde Taylon Türk olup, Al Musrati, Amir, Onana, OX gidince kadrodaki yabancı sayısı 13'e düşüyor. Benim tahminimce bu isimler giderse 1 tane fırsat orta saha kovalanacak. Çünkü Rafa'yı arada solda da oynatacak bir düzen kurulması lazım. Yani ön libero - göbek - göbek olacak tarzda. Bakalım daha 3-4 hafta süreç var kadro için. Avrupa içinde 10 gün falan kaldı.

Bizim ligin en büyük problemi hakemler. Yaptıkları hatalarla alakalı değil bu. Eyüpsporla oynadığımız maçın toplam süresi 100 dakika. Topun oyunda kalma süresi 51 dakika. Ki bu maç çok tempolu bir maçtı. Bizim 4 milyonluk İrlanda takımıyla yaptığımız ilk maçta bu 60/95ken ikinci maçta 60/97.

Dünkü Kayseri-GS maçı 51/98
Karagümrük-GS maçı 49/97
Antep-GS maçı 50/106

Kocaeli-Fener maçı 46/97
Göztepe-FB 48/100

Rezalet oranlar.

Bizim ligin en büyük problemi hakemler. Yaptıkları hatalarla alakalı değil bu. Eyüpsporla oynadığımız maçın toplam süresi 100 dakika. Topun oyunda kalma süresi 51 dakika. Ki bu maç çok tempolu bir maçtı. Bizim 4 milyonluk İrlanda takımıyla yaptığımız ilk maçta bu 60/95ken ikinci maçta 60/97.

Dünkü Kayseri-GS maçı 51/98
Karagümrük-GS maçı 49/97
Antep-GS maçı 50/106

Kocaeli-Fener maçı 46/97
Göztepe-FB 48/100

Rezalet oranlar.
Yere düşen ah vah şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip 1 dakika sonra ayağa kalkan tüm futbolculara hakemi aldatmaktan kırmızı kart çıkarılsa kimse bir daha yatıp süreden çalmaya yeltenmez. Futbolu düzeltmek istiyorsak önce bu konudan başlamamız gerekiyor nefret ettim ya gerçekten futboldan soğutuyorlar!

• Like
Tepkiler: redteror
Hem kronik tam bizlik topçu, skills videosu izledim bu aboubakar dedim direkt. Tutarsa iyi ama GS ligi domine etmiş adamlar gol bile yemiyor. Yarışamayız bence biz artık, 2.lik kovalamamız lazım, şampiyonlar ligi ön eleme için veya UEFA'da şansımızı denememiz lazım.
Bu sene net ikinciyiz renkdaşım. Cobanispor bu hafta Benficaya elenince daha toparlanamayacak. Küçük takımlara puan kaybetmeyiz geçen sene olduğu gibi çünkü maç sıkıştığında o kilidi açacak topçular geldi takıma. Zaten tr liginde küçük maçları kaybetmemek ilk iki için yetiyor birinciyi derbiler belirliyor.

Stoper'de geliyor şimdi.
Kadro'da şu an Taylan dahil 18 yabancı oldu. Taylan Türk milli takımını seçince 17 olacak ki başvuru yapılmıştır herhalde.

Mert - Ersin - Emre - Emir
Svenson - Taylan - Arda Berk Özüarap
Djalo - Pulista - Tayyip - Necip
Emirhan - Udokhai - Emrecan Uzunhan
Rıdvan - Jurasek
Ndidi - Demir Ege - Al Musrati - Amir - Onana
Orkun - Kartal - OX - Salih
Rafa - Muçi - Joao Mario
Yeni Transfer - Rashica - Arroyo
Yeni Transfer
Tammy - Bilal Habeşi - Hekimoğlu

Şu anki kadro bu şekilde Taylon Türk olup, Al Musrati, Amir, Onana, OX gidince kadrodaki yabancı sayısı 13'e düşüyor. Benim tahminimce bu isimler giderse 1 tane fırsat orta saha kovalanacak. Çünkü Rafa'yı arada solda da oynatacak bir düzen kurulması lazım. Yani ön libero - göbek - göbek olacak tarzda. Bakalım daha 3-4 hafta süreç var kadro için. Avrupa içinde 10 gün falan kaldı.

Udokhai de gidebilir. Çok şişik kadro. Kaledeki üçlüden birinin de oynama garantili kiraya gitmesi lazım. Uzunhan da kiralık gidecek muhtemelen.

Yere düşen ah vah şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip 1 dakika sonra ayağa kalkan tüm futbolculara hakemi aldatmaktan kırmızı kart çıkarılsa kimse bir daha yatıp süreden çalmaya yeltenmez. Futbolu düzeltmek istiyorsak önce bu konudan başlamamız gerekiyor nefret ettim ya gerçekten futboldan soğutuyorlar!

Futbolcuların çoğunun bunu istediğini zannetmiyorum. Bunu isteyenler hakemler. Çoğu hakem koşu testlerini ittirmeye ile geçiyor. HUM neden basına kapalı bir şekilde koşu testine sokuldu mesela? Kayıtları var mı bunun?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü